Bali Boosting Coffee Sensation – ritual de detoxifiere pe baza de cafea

Detoxifierea organismului ar trebui sa se afle pe lista ta de prioritati. Este un MUST? Da! Pentru ca indiferent de cat de atenta ai fi cu stilul tau de viata, organismul nu poate functiona la cote maxime, decat daca il ajuti sa elimine surplusul de toxine pe care il poarta.

12

Ida Spa te invita la „Bali Boosting Coffee Sensation”. Este un ritual de detoxifiere pe baza de cafea. Binecunoscuta pentru proprietatile sale curative, aceasta stimuleaza circulatia sanguina si are un efect direct asupra limfocitelor. Deoarece cafeaua nu doar detoxifiaza, dar si remodeleaza corporal, afla ca acest ritual reduce simptomele celulitei si intinereste pielea. Extrasul de kaolin alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iar cel de ginseng reda fermitatea dermului. Pentru o experienta multisenzoriala, acest ritual se desfasoara in arome puternice de mandarina, ceai verde si cuisoare si include urmatoarele ritualuri: Welcome Touch – Bali Cofee & Sea Salt Toning Scrub , Cellulite Body Toning Mask, Healing Full Body / Ida Six Senses Massage si Elemis Mini Facial.

lg1-1810

„Bali Boosting Coffee Sensation” – rasfat cu ingrediente de pe insula zeilor. Il gasesti pe www.idaspa.ro. Str. Laguna Albastra, nr 77, Corbeanca.

Pret: 320 lei/2h 15 min

 

FINALIST în cadrul World Luxury Spa Awards 2015 și unic participant în cadrul Best Luxury Day Spa 2015. IDA Spa este primul centru spa care a fost nominalizat și care a participat in cadrul World Luxury Spa Awards.

 

CASTIGATOR in cadrul World Luxury Travel Guide, la categoria Best Wellness Retreat of The Year 2015. Aceast concurs emite anual o revista de luxury travel, iar IDA Spa va fi singura mentiune in cardul acesteia, cu referire la Romania.