Băneasa Shopping City deschide oficial sezonul de vânătoare

“Moda este o muză, trebuie să o seduci”. Sau să o vânezi, am putea completa noi afirmația fashion iconului Anna dello Russo.

Cele mai râvnite piese din colecțiile de iarnă sunt acum gata să fie vânate şi să facă parte din garderoba ta.  Așadar pregătește-te să bifezi întreaga listă de must have-uri! Pe 15 ianuarie Băneasa Shopping City dă start reducerilor, iar pe 17 ianuarie deschide oficial sezonul de vânătoare a celor mai cool comori.

Pentru că sesiunile lungi de shopping pot deveni istovitoare, Băneasa Shopping City ți-a pregătit un program care îmbină perfect cumpărăturile, relaxarea, distracția și… diamantele.

 

 

Ți-am stârnit curiozitatea?

Participă în perioada 17 ianuarie – 3 februarie la vânătoarea de comori din Băneasa Shopping City și te înscrii la marea tombolă pentru un diamant în valoare de 1000 de Euro oferit de Adorri (www.adorri.ro).

Tot ce trebuie să faci este să vizitezi avanposturile campaniei,  instalate în Food Court și Town Square, să iei harta locației și să descoperi indiciile ascunse în vitrinele magazinelor partenere:  un lasou, un cuţit în teacă, o săgeată, o capcană, o puşcă şi o tolbă de vânătoare.Sunt trei pași simpli care îți vor aduce premii instant, dar și posibilitatea de a câștiga cea mai râvnită piatră prețioasă: diamantul.

 

Completează experiența din centrul comercial cu o vânătoare online. Pe pagina de Facebook (facebook.com/BaneasaShoppingCity) poți câștiga o mulțime de premii atractive înscriind bonurile de cumpărături în aplicația Shop&Win.

 

 

Nu uita să îţi downloadezi şi aplicația „Băneasa Mall&Cinema” pentru Android sau iOS,  prima de acest fel din România dedicată unui mall. Vei beneficia de oferte speciale exclusive, despre care vei fi anunţat  automat, în timp real, prin Push Notifications direct pe dispozitivul tău mobil.