Baneasa Shopping City te asteapta in perioada 28-30 aprilie la Baneasa Xclusive Days

Băneasa Shopping City te așteaptă în perioada 28-30 mai la Băneasa Xclusive Days

Începând cu 28 mai, Băneasa Shopping City dă startul campaniei “Băneasa Xclusive Days” și celebrează timp de 3 zile universul brandurilor Xclusive printr-o serie de reduceri, cadouri premium și multe experiențe unice de shopping.

Magazinele au pregătit reduceri de până la 20% și cadouri premium pentru cumpărături de minimum 1.000 de RON. Până pe 30 mai, clienții se vor putea bucura și vor putea descoperi piesele preferate din colecțiile premium ale celor peste 40 de branduri ce se regăsesc exclusiv în cadrul Băneasa Shopping City.

„Băneasa Xclusive Days” reprezintă un concept inovator ce reunește toate noutățile oferite de Băneasa Shopping City, de la lansări de branduri exclusive în România, colecții oferite în premieră, până la produse în ediție limitată, precum și experiențe de shopping unice.

Cu peste 40 de branduri Xclusive și peste 350 de magazine, toate reunite sub conceptul „All in The Name of Fashion”, Băneasa Shopping City este destinația ideală pentru cumpărături. Totodată, Băneasa Shopping City este locul unde vei găsi piese vestimentare și produse de beauty în acord cu ultimele trenduri, precum și locul ideal în care îți poți petrece timpul liber.

Pentru mai multe detalii despre ofertele exclusive pe care brandurile le-au pregătit în acest weekend intrați pe www.baneasa.ro

Băneasa Shopping City: o singură destinație de shopping, posibilități infinite.

#BaneasaXclusive #BaneasaShoppingCity #XclusiveShopping #XclusiveClub #Xclusive