BBY și-a prezentat cea mai recentă colecție ce anunță noua identitate a brand-ului

 Clubul Pescariu Sports&SPA a găzduit spectacolul de prezentare a celei mai recente colecții BBY, o expresie a noii abordări stilitice a brand-ului cunoscut până în prezent pentru liniile sale îndrăznețe.

Zona piscinei clubului Pescariu Sports&SPA a atras seara trecută un număr de 300 invitați, între care persoane publice, vedete și profesioniști ai industriei modei, oaspeți ce s-au regăsit în sloganul „Be Bold, Be Beautiful, Be You”, ce captează esența brand-ului BBY.

Colecția reprezintă declarația brand-ului legată de noua sa identitate, o direcție stilistică trasată de rafinament în latura creativă și în cea palpabilă, prin linii elegante subliniate de texturi prețioase.
Vara este salutată prin interpretarea eleganței în extravaganță grație nuanțelor nobile de auriu, arămiu și ivoire, valorificate prin texturi senzuale ca mătasea și voalul și jocul paietelor.
Colecția este completată de propunerea de costume de baie, ale căror linii îndrăznețe încadrează spectacolul nuanțelor efervescente.
Această seară a anunțat și noile ambasadoare de imagine ale brand-ului, fiind alese prezentatoarele TV Geanina Ilieș și Anca Serea și cântărețele Delia Matache și Andreea Bănică.
Invitații au fost încântați de recitalurile susținute de Antonia și Delia.

Parteneri: Absolute Nails, Lush Romania, Beautik Parfumerie, Magnolia.ro, Momentos, MoireStudio, Sungate Solarium Studio

Parteneri media: Luxury, Bussines Women, Etiquette, www.widemagazine.rowww.rumoursmagazine.rowww.vipnews.ro,www.tonica.rowww.fpeople.rowww.le-boutique.rowww.orasulm.euwww.amelie.rowww.nuntasic.rowww.instilulmeu.ro

Foto: Octavian Iacob

https://www.facebook.com/TouchStudioRo