Beauty test – partea a doua

Asa cum va spuneam, saptamana aceasta o dedicam tematicii Lovely make-up in care vom prezenta rujuri, gloss-uri, farduri, mascara si alte produse adiacente.

De aceasta data am ales doua produse pentru un look natural, fiind placut surprinsa de produsele testate.

Primer ELF Essentials

UntitledIntr-o zi, o prietena mi-a spus ca a gasit un site cu o paleta vasta de cosmetice. Putin reticenta, am accesat site-ul si am plasat o comanda. Printre produse se regasea si primer-ul ELF Essentials. Nu stiam la ce sa ma astept, insa curioasa de fel, i-am dat o sansa.

Principala mea dorinta a fost estomparea a venelor de pe pleoape si fixarea fard-ului de ochi. Testat in zile calduroase, am fost placut surprinsa sa vad un efect de matifiere si fixare aproape perfecta a fardului de ochi, care inainte, dupa cateva ore, nu mai avea acel aspect neted si proaspat aplicat. In ceea ce priveste culoarea, pot spune ca nu modifica absolut deloc pigmentatia fardului pe care il aplici. Mai mult, atunci cand sunt pe fuga si imi doresc un look simplu, aplic doar primer-ul si un tus sau creion de ochi si sunt gata sa incep o noua zi.

Color Tattoo Maybelline

Untitled2Am descoperit Color Tattoo de la Maybelline pe un blog american.  Atunci aparuse in SUA si asteptam cu nerabdare sa ajunga si la noi in tara. Intr-un final s-a intamplat. Am fugit pana la magazinul de cosmetice si l-am cumparat. A fost dragoste la prima vedere.

Pot spune ca nu sunt adepta fardului de ochi, deoarece fara o baza adecvata, acesta dispare de pe pleoape.  Avand o consistenta cremoasa am putut sa il aplic fara probleme, fardul Maybelline este usor de aplicat, atat pentru look-uri complexe, cat si pentru cele naturale. Pentru persoanele mai indraznete, Color Tatto de la Maybelline este ideal, fiind disponibil intr-o varietate de culori, care sa satisfaca gusturile tinerelor.

 Maybelline promite rezistenta de 24 de ore si din experienta proprie pot spune ca este adevarat. Pe langa acest fapt, fardul vine intr-un recipient mare care iti va ajunge mult timp.