Beneficiaza de un interior deosebit de la Galeriile Noblesse, cadou de casa noua de la Ibiza Sol Residence

Cu toţii ne dorim o casă în trend. Însă a avea o casă în tendinţele vieţii tale e mai important decât a te lăsa influenţat de tot ceea ce apare nou. Asta pentu că designul locuinţei trebuie să fie inspirat de stilul tău de viaţă şi de felul în care îţi place să te relaxezi. Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse au dezvoltat un parteneriat împreună cu Ibiza Sol Residence, unul dintre cele mai elegante şi exclusiviste ansambluri rezidenţiale, situat în apropierea pădurii Băneasa din Bucureşti.

Scopul acestei colaborări este transformarea în realitate a visului de a avea casa care să te reprezinte, în care să îţi împrospătezi resursele şi să te refugiezi pentru odihnă sau distracţie cu prietenii. Dar asta nu e tot! Te poţi bucura de privilegiile unui resort exclusivist şi de un interior luxos, decorat de către designerii Studio Inisign cu produse de mobilier, accesorii, perdele, tapet sau placări de cea mai înaltă calitate de la Galeriile Noblesse.

Beneficiaza de un interior deosebit de la Galeriile Noblesse, cadou de casa noua de la Ibiza Sol Residence

 Amenajare Galeriile Noblesse

Odată cu apartamentul achiziţionat şi indiferent de stilul de amenajare preferat, Galeriile Noblesse şi propriul birou de design interior, Studio Insign, vă oferă consultanţa de care aveţi nevoie în găsirea soluţiilor perfecte şi inteligente de personalizare a spaţiului, care să vă scutească de stresul şi timpul pierdut prin magazine sau în căutare de inspiraţie, dând o nouă dimensiune confortului şi eleganţei.

Imaginează-ţi cum ar fi să trăieşti în mijlocul naturii, într-o zonă complet privată şi protejată şi mai ales, într-un interior aşa cum visezi, modern şi primitor.

“Colaborarea noastră cu membrii echipei Ibiza Sol Residence o pot descrie ca fiind una bazată pe profesionalism şi oferirea unor beneficii competitive şi diferite pe care acest rezidenţial de lux a dorit să le ofere potenţialilor cumpărători. Astfel, cei care achiziţionează un apartament  în complexul Ibiza Sol Residence primesc un voucher în valoare de 9000 de euro pentru a achiziţiona produse de la Galeriile Noblesse, reduceri suplimentare, dar şi accesul la serviciul de amenajare la cheie, care presupune că tot designul interior al casei va fi realizat de Galeriile Noblesse şi

Studio Insign, iar proprietarului nu îi mai rămâne decât să se mute de îndată ce amenajarea a fost finalizata” a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Pentru a amenaja un apartament de patru camere care curpinde living, două dormitoare de copii şi unul matrimonial, reprezentanţii Ibiza Sol Residence au ales Galeriile Noblesse, deoarece sunt recunoscuţi ca lideri în amenajări interioare. Aceştia au mizat pe mixul de culori precum roşu, alb, negru  şi gri pentru living şi dining, dar şi pe piesele de mobilier multifuncţionale, cu numeroase spaţii de depozitare camuflate, dar foarte utile. Vă propunem să vedeţi rezultatele şi să descoperiţi noi surse de inspiraţie pentru a vă personaliza fiecare încăpere a casei în care trăiţi, vizitând www.galeriilenoblesse.ro/proiecte_speciale. Ia-ţi cadoul de casă nouă şi bucură-te de noul stil de viaţă!