Bijuteriile cu agate – unice şi cu beneficii greu de egalat!

Bijuteriile pot reprezenta un accesoriu de valoare, mai ales atunci când acestea se remarcă prin prezenta pietrelor preţioase sau cu beneficii asupra organismului. Cunoscută ca o piatră a norocului, longevităţii, vindecării, protecţiei şi fidelităţii în căsnicie, agata este una dintre pietrele semipreţioase care îl face pe purtător să se simtă special şi să atragă atenţia asupra lui, transformând energiile negative în energii pozitive constructive. Chinezii apreciază foarte mult agata deoarece are darul de a echilibra energiile yin-yang. Tocmai de aceea, toate doamnele şi domnişoarele ar trebui să-şi indreapte atenţia către bijuterii cu agate, care să le stimuleze talentele interioare, curajul, capacitatea de decizie, încrederea în calităţile proprii, rezistenţa fizică şi psihică, claritatea gândirii, concentrarea şi creativitatea.

Tipuri de agate

Provenindu-i numele de la râul „Achates” din Sicilia, piatra naturală de agată şi-a dobândit de-a lungul timpului o mulţime de denumiri, majoritatea dintre ele după caracteristicile desenelor ce apar în secţiune: agata în benzi, agata muşchiformă, agata de copac, agata de foc, lemn silicificat, moss agată, agată carneol, agată stelată, agată nebuloasă, etc. Din punct de vedere al culorii, cea mai întâlnită este agata natur ce se bucura de frumuseţea dată de albul, griul sau bejul cu care a binecuvântat-o natura, însă există şi agată colorată, ce oferă culori superbe precum violet, roz sau verde.

Piatra de agată te protejează

Se consideră că agatele sunt excelente protectoare împotriva duşmanilor, motiv pentru care experţii în cristaloterapie recomanda purtarea unor bijuterii cu agate atunci când vă aflaţi în medii încărcate de energie negativă şi ostilitate. Iar dacă bănuiţi că sunteţi victime ale unei forme de magie sau ocultism, piatra naturlă de agată ar putea contribui la anularea lor.

Purtarea unei agate se consideră a avea un puternic rol curativ. Agata este benefică în afecţiuni de splină, ficat, rinichi şi oase şi poate fi un excelent adjuvant în cazul celor suferinzi de alergii. Iar în cazul femeilor ce nu pot avea copii, bijuteriile cu agate le pot ajuta să scape de infertilitate.

Fiind atât de frumoase, agatele pot crea în combinaţie cu argintul şi alte pietre semipreţioase bijuterii superbe de care te poţi îndrăgosti pe loc. Ce trebuie să ştii însă este este că agatele au nevoie de 30 de minute pentru a se încărca cu energie de la soare, iar o dată pe lună, acestea trebuie să fie ţinute sub un jet de apă caldă pentru a fi curăţate. Se recomandă pentru coliere ca acestea să fie ţinute o dată pe lună într-o cutie de Hematit pentru a se încărca.

Cunoscutul brand grecesc de bijuterii, Oxette, reuşeşte să creeze accesorii care să caracterizeze femeia modernă şi independentă. Astfel, în colecţiile Oxette găsiţi piese unicat, care au în centrul atenţiei agata, o piatră semipreţioasă care nu trebuie să-ţi lipsească din cutia cu bijuterii. Fie că vrei să îţi faci un cadou special sau pur şi simplu îţi doreşti să răsfeţi persoanele dragi cu ceva deosebit, Oxette a lansat această linie de bijuterii care satisface toate gusturile.  Nu-ţi mai rămâne decât să faci repede o vizită în magazinele Oxette sau să intri pe www.bijuteriisiaccesorii.com, primul şi singurul site din România care le închiriază şi comercializează.