BILLA sărbătorește italienește, cu premii de peste 240.000 RON

BILLA Romania, alături de faimosul bucătar Giuseppe Daddio, îi invită pe toți românii să sărbătorească aniversarea de 13 ani a lanțului de magazine și să se bucure de stilul de viață italian. Astfel, între 11 octombrie și 7 noiembrie, toți clienții BILLA se vor putea înscrie în concursul „Mamma Mia! La BILLA câstigi mii de premii„care le poate aduce o excursie la Roma sau un scuter Vespa, un binecunoscut simbol al Italiei. Valoarea premiilor care vor putea fi câștigate în cadrul campaniei aniversare depășește 240.000 RON.

Pentru a intra în cursa pentru marile premii și a fi mai aproapede stilul de viață italienesc, clientii BILLA trebuie să urmeze un mecanism foarte simplu. Astfel, pentru fiecare 40 de lei cheltuiți în oricare dintre cele 66 de magazine BILLA din întreaga țară, clienții primesc un talon răzuibil. Norocoșii pot câștiga instant 10.000 șorțuri, iar prin tragere la sorți: 10 excursii de 2 persoane la Roma și 5 scutere Vespa.

 

Încă de la primul magazin deschis în 1999 le oferim clienților noștri tot ce e mai bun:ofertele avantajoase, produsele proaspete și calitatea necontestată au fost atuurile pe care ne-am bazat mereu. Prin campania „Mamma Mia! La BILLA câștigi mii de premii” ne dorim să îi aducem pe clienții noștri mai aproape de stilul de viață italienesc, stilul de viață al lui Giuseppe. Astfel toți cei care până la 7 noiembrie vor face cumpărături din magazinele BILLA vor beneficia de multe surprize și premii„, a declarat Sabin Fane, Director de Marketing BILLA România.

În plus, pe lângă surprizele pregătite pentru campania aniversară, clienții BILLA vor beneficia și de numeroase oferte promoționale la produsele din magazin.