Bottega Verde îi răsfaţă pe bărbaţi!

Bottega Verde Uomo Sport Energy Gel de Duş

Conţine minerale marine pentru o adevărată explozie de prospeţime în timpul duşului. Este ideal după activitatea sportivă. Combină o acţiune de curăţare proaspătă cu cea de energizare bazată pe oligoelemente şi elemente nutritive din proteinele din grâu.

Rezultate: Pielea este mai tonifiată, părul mai vitalizat, iar corpul tău va avea o stare de bine toată ziua.

Bottega Verde Deodorant Uomo Sport

Îmbogăţit cu extract de Ceai Verde, produsul este dedicat nevoilor tale. O explozie de prospeţime şi protecţie delicată.

Rezultatele sunt imediate: o senzaţie de vitalitate, cu efect persistent pe parcursul zilei.

Bottega Verde Loţiune Gel pentru bărbierit

Bărbierit perfect, fără imperfecţiuni. Acest gel de bărbierit transparent şi care nu face spumă este ideal pentru a defini zonele care urmează să fie bărbierite. Prezenţa extractului de Aloe lasă pielea mătăsoasă şi catifelată.

Bottega Verde Loţiune gel aftershave

După bărbierit nu este nimic mai plăcut decât această loţiune cu conţinut mic de alcool şi formula îmbogăţită cu alantoină şi panthenol. Acest produs calmează imediat senzaţia de arsură şi iritaţiile cauzate de lama de râs, garantând o maximă protecţie şi o senzaţie plăcută de prospeţime.

Bottega Verde Set de îngrijire a corpului pentru bărbaţi cu Lemn şi Caşmir

O formulă care scoate în evidenţă puterea extractelor de Abanos şi Mahon, cu acţiune astringentă, calmantă şi protectoare. Parfumul produselor se „joacă” cu prospeţimea lămâii şi notele calde de scorţişoară şi cafea. Conferă un sentiment de confort pielii, lăsând-o curata şi mătăsoasă.

Produsulele sunt disponibile în farmaciile Help Net.