Bradul Oxette, o raza de lumina pentru persoanele neajutorate la Festivalul Brazilor de Craciun

 

In seara de 6 decembrie a avut loc la Bucuresti Festivalul Brazilor de Craciun. Ajuns la cea de-a 12-a editie, Festivalul Brazilor de Craciun a fost ocazia cu care au fost licitati 26 de brazi creati special de designeri si artisti romani, pentru a ajuta 2500 de copii si familiile lor. Suma totala care a fost stransa este de 185.000 de euro.

Oxette, cunoscutul brand de bijuterii grecesc, s-a remarcat anul acesta cu un bradut concept, realizat din bucati de lemn vopsite in culori pastel, sub forma unor creioane colorate.Ulterior, pe acesta au fost fost trecute nume de copii si cuvinte precum copilarie, frumusete, joaca, imaginatie etc. Dragostea, pacea, iubirea si linistea sunt doar cateva din urarile Oxette pentru noul an, cu care spera sa insufle speranta in inimile famiilor nevoiase.

Povestea pe care Oxette si-a dorit sa o transmita prin acest bradut la Salvati Copiii Romania a fost urmatoarea: in copilarie fiecare dintre noi avea cate un joc sau activitate preferata, insa toti vedeam viata in culori. Bradutul Oxette isi doreste sa aduca in viata copiilor, pe care Salvati Copiii Romania ii ajuta an de an, cate un pic din culorile copilariei. Coloratul reprezinta una din principalele activitati din copilarie si un exponent al educatiei noastre primare. Creioanele colorate sunt instrumentele pe care fiecare din noi le-am folosit odinioara, dar si in zilele noastre alaturi de copiii nostri. Folosirea creioanelor colorate ne ofera astfel libertatea de a comunica cu noi insine, dar si libertatea de a exprima celor de langa noi ceea ce simtim!

Suma stransa cu acest prilej va fi folosita pentru a sustine cei 2500 de copii si familiile lor in programele de reintegrare Educatie PreScolara, Scoala dupa Scoala Si A Doua Sansa. Aceste programe sunt menite sa aduca copiilor defavorizati sansa unei vieti mai bune prin reintegrare sociala Si Scolara. Salvati Copiii Romania a fost pentru a 12-a oara organizatorul principal al acestui bal de caritate care a reunit o multime de vedete autohtone, precum si designeri celebri si branduri renumite.