BRD Năstase Ţiriac Trophy 2012

Cei mai buni jucători români ai momentului, alături de unii dintre cei mai valoroşi tenismeni pe zgură din lume vin la ediţia 2012 BRD Năstase Ţiriac Trophy. Singurul eveniment ATP World Tour 250 din Europa de S-E, dotat cu premii în valoare totală de 398.250 de euro, îi reuneşte la Bucureşti pe marii pretendenţi la Trofeul „Ţiriac-Năstase”: trei deţinători ai titlului, Gilles Simon, Florian Mayer, Jurgen Melzer şi favoriţii gazdelor, perechea dublu-finalistă la Wimbledon, Horia Tecău/Robert Lindstedt.

La Arenele BNR poţi savura regalul de tenis, seria spectaculoasă de meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie într-o atmosferă relaxantă, plasată în aer liber. În pauzele dintre meciuri te poţi bucura de opţiunile variate din „Tennis Village”: spaţii de distracţie, cafenele şi tennis corners.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 21-22 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi în ziua de 23 aprilie şi între 25-27 aprilie, în limita a 1000 de intrări pe zi.

 

MECI DEMONSTRATIV – 24 aprilie 2012

John McEnroe, unul dintre cei mai spectaculoşi tenismeni din istorie, vine în premieră la Bucureşti pentru un meci demonstrativ unic. Evenimentul Enel „4 Stele Pline de Energie” reuneşte pentru al şaselea an cele mai solicitate prezenţe în meciurile demonstrative din întreaga lume – John McEnroe, Ilie Năstase, Mansour Bahrami şi Andrei Pavel sunt stelele unui super demonstrativ BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Legendarul John Patrick McEnroe, unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria tenisului, renumit pentru stilul său de joc spectaculos, cât şi pentru temperamentul exploziv pe teren, va bucura toţi iubitorii tenisului din România cu participarea sa în cadrul meciului demonstrativ susţinut de Enel. Americanul, fost număr 1 mondial, câştigator a 17 titluri de Grand Slam, deţine un loc de cinste în galeria celor mai buni jucători de tenis din toate timpurile, dar şi în cea a baieţilor răi din lumea sportului, alături de Jimmy Connors şi Ilie Năstase. “Lansează lovituri perfect plasate, într-o înaltă formă de artă, ca apoi să recurgă la accese de furie, care îi reconturează capodoperele precum un graffiti”, spunea un jurnalist odată cu legendarul episod de la Wimbledon, din 1979, când McEnroe a intrat în istorie şi drept autorul celebrei fraze „You can’t be serious!”

Seara de divertisment absolut va debuta la ora 19:00 cu un meci demonstrativ care îi aduce faţă în faţă pentru un set de simplu pe McEnroe şi pe Andrei Pavel, urmând ca tenisul spectacol să culmineze cu intrarea în teren a legendarilor Ilie Năstase şi Mansour Bahrami pentru încă un meci de dublu.

În ultimii şase ani, continuarea tradiţiei găzduirii la Arenele BNR a unui meci demonstrativ se datorează în mare măsură Enel România, care a susţinut în tot acest timp organizarea acestor meciuri.