Brunch-ul perfect pentru petrecerea de după Revelion

Masa de revelion este o formani distractivă şi relexanta de a petrece timp cu prietenii sau familia şi un mod perfect de a termina anul şi să celebrăm începerea unui nou an. Nu este nevoie de prea mult efort pentru a organiza o masă de Revelion. Oricum, majoritatea veţi fi obosiţi din cauza numeroaselor petreceri şi festivităţi ce înconjoară sosirea unui nou an. Vei avea destul timp să prepari un brunch după petrecerile şi activităţile pe care le-ai avut cu o seară înainte.

Sursa foto: hotsofa.wordpress.com

Pentru a te ajuta să plănuieşti această masă urmăreşte aceste sfaturi:

1. Plănuieşte petrecerea cu mult timp înainte şi trimite invitaţiile devreme pentru a avea cât de cât o idee despre cine va veni. Masa ar trebuie programată între 10 şi 11 dimineaţa.

2. Realizează un meniu substanţial care va fi uşor de preparat. Asigură-te că ai o combinaţie de mâncăruri despre care se spune că aduc noroc în Noul An precum legume verzi, porc, somon şi alte fructe.

3. Înlătură majoritatea decoraţiilor de Crăciun, precum pomul de Crăciun şi tine doar câteva podoabe speciale de sărbători. Ar fi frumos să ai un aranjament floral colorat şi nişte fructe pe masă. Păstrează-ţi colindele de Crăciun pentru tine şi pune în timpul mesei jazz şi muzica live pentru a crea o atmosefera festiva ce se va potrivi perfect pentru a începe Noul An într-un mod cât mai vesel.

4. Du-te la cumpărături cu mult timp înainte, posibil chiar în timpul în care faci şi cumpărăturile pentru Revelion.

5. Prepara mâncare de genul aperitivelor, şuncă, ouă, bacon şi alte preparate reci şi calde.

6. Decorează masa cu ceva argintiu şi pune în mijloc aranjamentul floral şi fructele.

7. Toastează în cinstea Anului Nou cu şampanie, suc de fructe, ceai şi cafea tare.

Dacă vrei să faci şi mici cadouri, prepara câteva lucruri norocoase precum plante în miniatură şi pe care oaspeţii să le poată lua acasă pentru a rămâne cu o amintire plăcută în urma brunchului.