Bucataria Romaneasca reinterpetata (Reinterpreted Romanian Cuisine)
In fiecare joi, incepand cu ora 18:00 bucataria romaneasca va primi un adevarat upgrade al gusturilor. Chefs iti propune sa experimentezi traditii culinare romanesti sub o forma total neasteptata, care o sa te surprinda in cel mai placut mod. Deja cunoscutele bucate romanesti vor fi reinterpretate, gatite intr-o nota avangardista si inovatoare. Un adevarat tribut adus gusturilor de altadata, dar intr-o varianta 2.0.
Saptamana aceasta la Bucataria romaneasca reinterpretata se vor servi:
1. Fulgi de Slana cu Mamaliguta si Trufe 150gr – 12 lei
Bacon flakes served with Polenta and Truffles
2. Varza calita, cu Pulpa de Rata 300gr 35lei
Romanian slow roasted cabbage stew with duck leg
3. Burta de Porc crocanta cu Piure de Cartofi si buchet de Verdeturi 300gr – 33lei
Crispy Pork Belly with Mashed Potatoes and Greens bouquet
4. Papanasi cu Dulceata de Casa si Spuma de Smantana 150g – 25 lei
Romanian cream cheese Dumplings with Homemade Jam and cream foam
Tu ti-ai facut rezervare?
RSVP: Evelina Dusmanescu – 0723 854 523
pr@chefsexperience.ro
55. Calea Floreasca, 1st District, Bucharest
FB.