Bucharest in art – targ Urban culture, music and shooping exhibiotion

Pe 25 si 26 ianuarie, la CAFENEAUA VECHE BAR, va avea loc cea de a 8-a editie BUCHAREST IN ART, un concept ce promoveaza tinerii artisti.

BUCHAREST IN ART - afisAm pornit de la o idee simpla, insa ne-am propus sa mergem pe mai multe planuri, sa imbinam diferite stiluri, sa oferim lucruri inedite, cu personalitate, fiecare avand o poveste de spus.

Astfel, avem placerea sa te invitam la o editie proaspata, creata special pentru tine – SALES IN BUCHAREST- intr-o locatie noncomformista pentru reusita unui eveniment 100% urban.

☻Pentru ca este primul FASHION FAIR pe anul 2014, pentru ca a inceput sezonul cumparaturilor masive, toate colectiile prezente la eveniment vor fi imbalsamate cu preturi irezistibile, greu de refuzat!
Perioada reduceriolor este cea mai asteptata, iar- SALES IN BUCHAREST- aduce intr-o singur loc peste 30 de artisti ce pun la dispozitie o mare varietate de produse fashion, design, vintage, handmade & coockies, pentru ca sesiunea de shopping sa fie cat mai placuta. Asadar, inarmati-va cu voie buna, inspiratie, creativitate and feel free to shopp!!!

☻O tinuta nu este completa fara un make-up impecabil. Prezenta celor de la Le Coquette Salon (https://www.facebook.com/lecoquetttesalon) va fi indispensabila!
Cele doua stiliste Ana Maria Niculae si Beatrice Voinea iti vor destainui tainele esteticii si corectitudintea unui machiaj perfect.
Pe toata durata evenimentului pasionatele vor primi gratuit o sesiune de makeup profestionist.

☻Nici de data aceasta muzica buna nu va lipsi din cadrul evenimentului pentru ca Lazarica va fi alaturi de noi, asigurand un shopping mai melodios.

Pe Lazarica il gasiti aici: http://www.mixcloud.com/lazarica/

Poti sa alegi intre muzica, arta si shopping?
Dupa acest weekend vei putea raspunde la aceasta intrebare, iar in functie de raspunsul tau, noi vom lua decizii pentru urmatorul BUCHAREST IN …

Be special ♥ sexy ♥ wonderful ♥ & ready to shop!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

☻CAND: 25 – 26 ianuarie
☻ORA: 11:00 – 19:00
☻UNDE: Cafeneaua Veche Bar (Strada Covaci nr.16)
☻INTRARE: Libera
☻DRESS CODE: Fii tu!