Bucura-te de beneficiile naturii cu Nutrilite

Cu toții ne dorim să adoptăm un stil de viață sănătos, să fim în formă maximă printr-o alimentație corespunzătoare și mișcare. Uneori, însă, aceste lucruri se dovedesc destul de greu de îndeplinit, în contextul lumii moderne în care trăim, când ne lovim de obstacole care stau în calea obținerii unui echilibru nutrițional. Ritmul alert de zi cu zi, alimentația variabilă și consumul ridicat de produse procesate se dovedesc a fi impedimente în calea unei diete echilibrate și a consumului de fructe și legume proaspete. Drept urmare, ne alimentăm pe fugă sau consumăm alimente cu un conținut ridicat de grăsimi sau zahăr. De aceea, acoperirea carențelor nutriționale este primul pas către un stil de viață sănătos și activ.   

 

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă să consumăm zilnic între cinci și nouă porții de fructe și legume[1]. Numeroși specialiști atrag însă atenția asupra faptului că fructele și legumele pe care le cumpărăm din magazine nu sunt atât de nutritive pe cât erau odinioară. Ca urmare a programului încărcat și a stilului de viață activ, aproape 75% din persoane nu ating cantitatea recomandată de OMS, ducând astfel la o discrepanță evidentă între aportul nutrițional necesar și cel real[2].

Contribuția suplimentelor alimentare la acoperirea nevoilor nutriționale

Suplimentele alimentare pot contribui la acoperirea nevoilor nutriționale, oferind organismului varietatea necesară de nutrienți, în cantitățile adecvate. Suplimentele sunt compatibile chiar și cu cele mai agitate stiluri de viață și sunt o sursă bună pentru furnizarea nutrienților esențiali, contribuind astfel la obținerea unei diete echilibrate și a unei stări generale bune. Alimentația este unul dintre primii pași către o stare generală optimă. Introducând o varietate de alimente în dieta zilnică, ne putem susține sistemul imunitar și putem contracara efectele nocive ale poluării și stresului.

Fiecare parte a corpului are nevoi speciale pentru a putea funcționa la nivel optim. Spre exemplu, vitamina A și carotenoizii ajută la menținerea vederii normale, calciul este necesar pentru menținerea sănătății danturii dar și a sănătății sistemului osos, la care contribuie și vitamina D, vitamina K, fosforul, magneziul și zincul, fierul, acidul folic și vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, în timp ce vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui, vitamina C, magneziul și vitaminele B (B12, B6, biotina, niacina, riboflavina și tiamina) ajută la funcționarea normală a sistemului nervos.

EXPERTIZA NUTRILITETM – îmbinarea armonioasă a naturii cu știința

  • În 1934, Nutrilite a introdus primul supliment cu multivitamine, multiminerale și fitonutrienți comercializat în SUA. De atunci, în cei peste 80 de ani de știință și cercetare, Nutrilite a devenit lider mondial în domeniul vitaminelor și al suplimentelor alimentare, ajutând mii de oameni din întreaga lume să ducă o viață mai bună și să fie mai activi.

La baza mărcii Nutrilite stă îmbinarea armonioasă a naturii cu știința, în toate stadiile, de la plantă la produsul finit. Nutrilite este una dintre puținele mărci mondiale de top din domeniul suplimentelor alimentare care practică agricultura sustenabilă în propriile ferme. Fermele ocupă o suprafaţă de peste 2.400 de hectare de teren în Washington, Mexic şi Brazilia. Plantele sunt recoltate atunci când ating concentrația maximă de fitonutrienți și sunt procesate imediat, în câteva ore, folosind o tehnologie de ultimă generație. Fiecare ingredient în parte este supus unor testări riguroase – peste 25.000 de teste în fiecare lună, pentru a oferi astfel cele mai bune și mai sigure suplimente și peste 500.000 de evaluări ale calității în fiecare an.

În cadrul Nutrilite activează peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, reprezentând cel mai extins personal științific din industrie. În fiecare an, Nutrilite produce la nivel global peste 15 miliarde de tablete cu vitamine și minerale, precum și capsule moi, din gel.

Încă de la început, produsele Nutrilite au câștigat încrederea consumatorilor, datorită angajamentului de a oferi suplimente pe bază de plante, bogate în fitonutrienți. Fitonutrienții sunt compuși naturali din plante, care se găsesc în fructe și legume. Plantele produc fitonutrienți pentru a-și asigura dezvoltarea și pentru a se proteja de afecțiuni celulare sau boli.

Culorile intense ale fructelor și legumelor se datorează în mare parte acestor nutrienți. Fiecare culoare are un rol specific în menținerea sănătății, motiv pentru care este recomandat să consumați un amestec format din toate cele cinci culori, oferind astfel organismului fitonutrienții de care are nevoie pentru a-l menține sănătos.

Baton cu un continut redus de glucide_Ciocolata Baton cu un continut redus de glucide_Fructe rosii Bautura cremoasa cu continut redus de glucide si cu indulcitor_Ciocolata Bautura cremoasa cu continut redus de glucide si cu indulcitor_Vanilie Bautura cremoasa_Ciocolata Bautura cremoasa_Vanilie Mineral Sticks Magnesium

zinc package
zinc package
Product mockup/packshot of Natural Multi Carotene
Product mockup/packshot of Natural Multi Carotene
Product mockup/packshot of All Plant Protein Powder 110415
Product mockup/packshot of All Plant Protein Powder 110415
Product mockup/packshot for Strive+
Product mockup/packshot for Strive+

Shaker Bodykey

Product mockup/packshot for Vitamin C Plus 109741 109743
Product mockup/packshot for Vitamin C Plus 109741 109743

XS Power Drink Dragon Fruit

XS Pink Grapefruit product image with drops and 250ml
XS Pink Grapefruit product image with drops and 250ml
XS Power Drink Tropical Blast product image with drops
XS Power Drink Tropical Blast product image with drops