Bucură-te de o primăvară pastelată!

 

Bucură-te de o primăvară pastelată cu noua serie de inele Picături Poetice de la PANDORA

 

Inspirată de frumuseţea şi strălucirea anotimpului de primăvară, PANDORA a creat o serie specială de inele colorate şi vesele, care pot fi purtate suprapuse, pentru a fi mereu în tendinţe. Tăieturile şi şlefuirile unice ale pietrelor, alături de măiestria formelor îndrăzneţe şi a influenţelor noii culturi pop, au fost combinate pentru a crea impresionanta serie de inele Picături Poetice din Colecţia de Primăvară 2016.

 

Reprezentând textura picăturilor de apă care dansează pe petalele şi frunzele florilor, inelele jucăuşe suprapuse reprezintă pete de culori proaspete de primăvară, sub forma unor cupole lucioase care aduc aminte de strălucirea bobocilor de flori.

Tăieturile şi şlefuirile unice caracterizează faţetele tăiate sub formă de tablă de şah, iar vârfurile rotunjite ale pietrelor creează extra-strălucire şi iluzia de adâncime, astfel încât atunci când priveşti piatra, pare că te uiţi în apă. Inelele Picături Poetice sunt realizate din argint 925 cu pietre în diferite nuanţe de zirconiu cubic transparent, violet şi roz, de diferite dimensiuni, precum şi cu o frumoasă piatră de cristal albastru marin.

Aducând un dram de căldură la sofisticarea rece a argintului şi adăugând chiar mai multă splendoare design-ului, a fost creată versiunea din aur lucios de 14k a inelului din seria Picături Poetice. Inelul are încorporată o piatră din cristal roz pudrat – o expresie delicată şi feminină a primăverii.

Joacă-te cu proporţiile şi combină pasteluri de primăvară prin suprapunerea inelelor preferate de la PANDORA, perfecte pentru a-ţi exprima stilul şi personalitatea.

PAN_PR_SPR16_KRISTINA_SENSE_01 PAN_PR_SPR16_SENSE_01 SPR16_SENSEOFSPRING_01 SPR16_SENSEOFSPRING_02 SPR16_SPS_SENSEOFSPRING_03 SPR16_SPS_SENSEOFSPRING_04 SS16_Spring_Expressionist_bluering_No_Nose_Ring SS16_Spring_Expressionist_v3_No_Nose_Ring