Bucură-te de vară! Eliberează-te de problemele digestive

Balonare? Indigestie? Crampe și disconfort abdominal? Se știe că vara problemele digestive apar mai repede sau se acutizează, dacă deja există. De vină este căldura excesivă, care permite agenților patogeni să se înmulțească mai ușor și care încetinește activitatea sistemului digestiv.

O masă luată în oraș, un fresh băut la o terasă sau o înghețată servită la malul mării îți pot afecta digestia și pot avea consecințe serioase, de la senzație de greutate în stomac, flatulențășitranzit lent pană la diaree sau constipație.

Pentru toate acestea, dar și pentru a-ți oferi suport în dietă, imunitate și programe nutriționale specifice, GNC, brandul numărul 1 mondial în suplimente nutritive, îți oferăcele mai bune soluții: Probiotic Complex și Multi-Enzyme Formula.

Multi-Enzyme Formula

Enzimele digestive au un rol esențial în procesul digestiv. Viața trepidantă, stresul, alimentele de tip fast-food, dar șiînaintarea în varstă duc la scăderea activității enzimatice. Calitatea enzimelor este responsabila de sănătatea și vitalitateanoastră.Iar un deficit prelungit de enzime digestive poate cauza inflamații cronice, halitoză (miros neplăcut al gurii), obezitate, obosealăaccentuată sau chiar migrene.

Complexul multi-enzimatic ajută la digestia și asimilarea proteinelor, carbohidraților și grăsimilor.Adaosul de probiotice, precum și faptul că sunt adecvate și celor care țin un regim sărac în gluten îl recomandă ca un produs de top în  wellbeing și pentru o viață sănătoasă.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se ia câte o capsulă înainte sau în timpul meselor principale.

Prezentare: cutii cu 90 de capsule vegetale.

Preț: 89 lei

 

Probiotic Complex

Probioticele sunt bacterii sănătoase, esențiale pentru buna funcționare a tractului digestiv. Asigură sănătatea florei intestinaleși fac mai ușoară absorbția nutrienților și sinteza vitaminelor din grupul B. Pot preveni infecțiile cauzate de Heliobacter Pylori și cele uro-genitale, reduc inflamațiile sau alergiile precum și intoleranța la lactoză, îmbunătățind starea generală de sănătate și confort. Sunt foarte utile în timpul administrării antibioticelor.

Probiotic Complex – comprimate masticabile cu aromă de mure – conține un spectru larg -1,5 miliarde de microorganisme și 7 probiotice diferite. Tehnologia de microîncapsulare folosită (o formulă patentată GNC) asigură supraviețuirea probioticelor până la ajungerea lor în intestin, dându-leeficiențămaximă în afecțiunile cauzate de Heliobacter pylori (ulcer) şi cele uro-genitale, reducând reacţiile inflamatorii sau alergice și intoleranţa la lactoză.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 comprimate înaintea meselor.

Prezentare: cutii cu 100 de tablete.

Preț: 59 lei