byron, din India, direct pe scena de la Hard Rock Cafe

Afis - byronbyron, una dintre cele mai de succes trupe romanesti ale noului val, va concerta joi, 23 ianuarie la Hard Rock Cafe. Recent intorsi din India unde au sustinut o serie de concerte, dintre care cel mai important este cel din cadrul festivalului Saarang 2014 unde au reprezentat Romania.

Solistul Dan Byron a declarat :

„E greu de povestit experienta noastra din India in cateva cuvinte. Poate tocmai din acest motiv, am tinut un soi de jurnal de calatorie pe mai multe bloguri romanesti. Puteti gasi toate link-urile catre postari pe http://danbyron.ro/jurnal-de-india-la-final/. Pe scurt, a fost un inceput de an perfect pentru noi: am avut ocazia sa sustinem trei concerte in Chennai : unul in cadrul festivalului Saarang si doua intr-un pub, am cunoscut oameni foarte faini cu care speram sa ne revedem cat mai curand si nu in ultimul rand, ne-am bucurat de cateva zile de caldura in plina iarna 🙂 „

In cei 7 ani, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi.

byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe langa albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul “Perfect”.

byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitar?), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe).

Biletele pentru concertul BestMusic cu byron din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa (biletele cu loc la masa in fata scenei s-au epuizat)

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro