Cabral Ibacka şi Vlad Petreanu se mută împreună

Cabral Ibacka şi Vlad Petreanu, două dintre cele mai îndrăgite vedete din show-biz-ul românesc, vor locui împreună în perioada 3 – 5 decembrie, ca parte a unui experiment inedit marca Romtelecom – Casa 3PLAY. În spatele uşilor închise, Cabral şi Vlad vor primi şi vor rezolva în direct diverse provocări primite de la public, folosindu-se doar de smartphone, tabletă, televizor, laptop şi telefon, pentru a demonstra că nimic nu este imposibil atunci când te ajuţi de cele mai noi servicii de comunicaţii. Publicul îi va putea urmări în acţiune şi va putea să interacţioneze cu cei doi în zilele de 3, 4 şi 5 decembrie, de la orele 19:00 la 21:00, pe site-ul campaniei www.casa3play.ro.

Rolul tehnologiilor şi serviciilor de comunicaţii în viaţa de zi cu zi a crescut atât de mult, încât e greu să ne imaginăm cum ar fi dacă nu ar exista. De aici a plecat ideea experimentului – Casa 3Play – un show interactiv LIVE care testează limitele tehnologiei pentru a vedea cât de mult ne poate ajuta în rezolvarea celor mai solicitante probleme cu care ne confruntăm zilnic sau pentru a ne face viaţa mai frumoasă.

„E o nebunie! Vom fi ca în tabără, avem 3 zile de rezolvat probleme primite prin facebook, twitter şi blog, încuiaţi în casă, legaţi de lume doar prin tehnologie. Va fi o adevărată provocare pentru noi, cât şi pentru cei care ne urmăresc, pentru că ei trebuie să vină cu idei cât mai originale pentru a câştiga premiul, iar noi trebuie să revenim cu rezolvări la fel de originale. De-abia aştept”, spune Cabral.

„Mereu gata să contribui la progresul omenirii, cum să fi pierdut eu ocazia de a mă supune acestui experiment unic, menit să testeze limitele rezistenţei si creativităţii umane pe Internet? Mai ales când în ecuaţie este introdus şi un factor perturbator de asemenea magnitudine precum Cabral?”, declară Vlad.

Începând din 25 noiembrie, publicul le va putea lăsa celor doi provocări dintre cele mai dificile sau mai amuzante prin intermediul aplicaţiei dedicate de pe site-ul campaniei www.casa3play.ro. Vlad şi Cabral le vor alege pe cele mai solicitante şi vor încerca să le ducă la bun sfârşit sub privirile publicului. Totodată, provocările cele mai interesante care vor fi publicate pe site vor intra automat în cursa pentru câştigarea uneia dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab 2.7.

Romtelecom e gazda show-ului, pentru că demonstrează într-un mod inedit şi distractiv utilitatea pachetelor personalizate de servicii de televiziune, internet şi voce în casa oricărui român. Pentru derularea acestui experiment, COSMOTE România va pune la dispoziţie smartphone-uri de ultimă generaţie şi servicii mobile de voce şi date.