Cadouri personalizate de la Doctor Deco

Doctor Deco este un brand romanesc ce aduce deja de 1 an pe piata autohtona obiecte de calitate superioara, alese pe sprânceana de la furnizori straini sau lucrate manual cu multa dragoste, de artisti locali.

Magazinul, situat in Str. Blanari nr. 12, are o tematica eclectica, de la obiecte shabby chic sau din gama vintage, la accesorii pentru petrecere si gadgeturi. Clientii pot gasi la noi atat obiecte haioase, precum un cuier in forma de mustata, obiecte de design (veioze Gispen, accesorii Droog Design etc.), cat si obiecte deosebite, cum ar fi o fata de masa din bumbac 100%, fabricata in Franta cu tesatura Jacquard si tratament Dupont Teflon ce protejeaza tesatura sau perne decorative din tapiserie belgiana.

Dorinta echipei Doctor Deco este aceea de a aduce in casele clientilor obiecte ce vor scoate din anonimat fiecare coltisor si vor deveni subiecte de discutie printre musafiri. Ideea noastra de baza este ca orice casa poate deveni mai mult decat interesanta inserand mici accente de design. Important este sa ti le alegi cum trebuie, sa fie de calitate si, foarte important, sa nu coste o avere. Noi asta incercam sa facem.

De ce? Toti muncim, ne confruntam cu stresul zi de zi, iar singurul loc unde putem fi cu adevarat noi insine, inspirati si relaxati, este acasa. Iar acasa avem nevoie de lucruri frumoase. Aici intervine Doctor Deco, locul unde poti gasi aceste mici accente de frumos, care iti pot aduce un zambet si un sentiment cosy atat tie, cat si prietenilor care te viziteaza. Principiul este simplu: micile detalii iti pot aduce un foarte mare plus de confort.

Mai multe detalii pe Doctor Deco si pe pagina de Facebook

deco-28  DSC_0058 DSC_0048                  DSC-0025