Calatoreste in jurul lumii cu talismanele PANDORA

Păstrează-ţi amintirile de vacanţă la încheietura mâinii, asortându-ţi la brăţara PANDORA talismane din argint 925, zirconiu cubic strălucitor şi email colorat, inspirate din călătorii în jurul lumii.

Inspiration_Travel the World (1) Inspiration_Travel the World (2) Inspiration_Travel the World (3) Inspiration_Travel the World (4) Inspiration_Travel the World (5) Inspiration_Travel the World (6) Inspiration_Travel the World (8) Inspiration_Travel the World (9) Inspiration_Travel the World (10) Inspiration_Travel the World (11) Inspiration_Travel the World (12)Inspiration_Travel the World (7)

Fă-ţi Valiza, ia-ţi Paşaportul şi plimbă-te prin Europa cu ajutorul talismanelor cu simboluri ale oraşelor, precum Turnul Eiffel, Big Ben, Colosseum, La Sagrada Familia, Poarta Brandenburg sau Gondola veneţiană.

Ia Balonul cu aer cald şi fă un popas pe o insulă pustie; urcă-te în Avion şi zboară până în SUA, să te bucuri de Statuia Libertăţii din Manhattan, New York. Ia-ţi bilete la Opera din Sidney, apoi dă o fugă până în Rusia, la Catedrala Sf. Vasile din Moscova.

Indiferent unde pleci în această vară, nu uita să-ţi iei cu tine Ochelarii de soare, Evantaiul şi Aparatul de fotografiat.

Creează-ţi o brăţară inspirată din călătoriile tale sau adaugă brăţării tale deja existente un talisman simbolic pentru una dintre aventurile tale, ca mod şic de a păstra amintirea unor excursii de neuitat.

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.