Cameleonia, locul in care copilaria este o arta

Pentru luna iunie, perioada din an in care copilaria este intens celebrata, Cameleonia a pregatit o serie de decoratiuni menite sa pastreze cele mai importante momente din viata copiilor.

2015-03-01 12.59.09

Amintirea zilei de nastere a copilului poate fi imortalizata acum pe o placa de faianta, inramata de tip tablou pentru a putea fi agatata pe perete chiar in camera bebelusului. Toate informatiile relevante despre bebelus precum inaltime, greutate, ora nasterii, numele si, bineinteles, data nasterii pot fi acum pastrate intr-un obiect home&deco perfect pentru camera copilului. Pentru realizarea picturii pe placa de faianta, artizanii din Spania folosesc tehnica „cuerda seca”, ce confera acesteia relief. In functie de momentul nasterii, zi sau noapte, Cameleonia va reflecta acest moment in decor. Amintirea unuia dintre cele mai importante momente din viata unei familii, transpusa pe o placa de faianta realizata manual de specialistii artizani spanioli, este o varianta creativa de cadou pentru cei dragi. In locul unei file de album obisnuite, intreaga poveste va ajunge in mainile pricepute ale artizanilor spanioli. Fiecare detaliu va fi prelucrat cu atentie, iar rezultatul final este un obiect ce poate fi pastrat de generatii intregi fara sa se deterioreze. Experienta spaniola impreuna cu amintirea celui mai emotionant moment din viata unei familii converg intr-un concept unic de cadou.

Amintirea zilei de nastere

Pentru copiii putin mai mari, Cameleonia propune ceasul din faianta pictata, personalizat cu numele copilului, in care acesta este pictat alaturi de animale, pesti, pasari si plante. Pot fi alese culorile si elementele de decor preferate de cei mici. Placa de faianta are dimensiunile 20×20 cm si este asezata pe un suport din lemn masiv frumos ornamentat si finisat cu bait. Pe partea din spate se observa sistemul de agatare pe perete si textura lemnului.

IMAG5451

Prin faianta pictata manual de catre maestri artizani din Spania, care folosesc tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativa inegalabila, la Cameleonia  gasesti idei de cadouri unice in Romania, adresate celor care apreciaza si respecta frumosul in forma oferita de mainile artizanului. Unicitatea, design-ul, stilul si calitatea se contopesc intr-un cadou unic, personalizat, realizat manual, care poarta semnatura atelierului din Spania care l-a realizat.