Caramitru – Mălăele, un Craciun și două stele. Un succes așteptat.

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se întâlnesc pe scena Teatrului Național din București, în spectacolul-dialog “Caramitru-Mălăele, un Crăciun și două stele”.

Iubitorii de teatru au decis ca întâlnirea să fie dublă. Biletele pentru primul spectacol, programat marți, 20 decembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Național din București, s-au epuizat într-o săptămână de la punerea lor în vânzare. Având în vedere numărul mare al celor care și-au dorit să-i vadă, actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele au acceptat încă o provocare – o ediție extraordinară a acestui spectacol, care a fost programată tot astăzi, de la ora 17.00. La dublă întâlnire, și magia va fi dublă. Alături de cele două stele ale teatrului, pe scenă va urca și una dintre cele mai strălucitoare stele ale muzicii, violoncelistul Adrian Naidin, care a acceptat invitația de a da ritm unui spectacol neconvențional de cuvinte.

“Horațiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru și ca regizor de film mai nou”, spune Ion Caramitru, explicând de ce și-a dorit să-l apropie pe Mălăele de Teatrul Național din București. Admirația este reciprocă: “Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil și ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”, spune Horațiu Mălăele.