CARNAVAL MIKO BEAUTY CENTER- 14 ani

Mai mult de 300 de vedete, clienti, presa, angajati si prieteni au intrat in jocul propus de 14 ani de zile, la fiecare aniversare, de cel mai cunoscut centru de frumusete si sanatate din tara, MIKO BEAUTY CENTER. Balul Mascat si Carnavalul desfasurat in acest an la Crystal Palace Ballrooms este locul unde toata lumea se simte ca in familie, aceasta fiind dealtfel si atmosfera promovata inca de la inceput in centrele MIKO.

ASR Printesa Lia si Printul Paul Carnaval MIKO Dana Razboiu, Mihaela Cristofor Delia Antal in costum popular Mihaela Cristofor si Diana Matei Mihaela Cristofor, Maria Simion, Stefan Cristofor, Corina Cosma Mihaela Cristofor, Stefan Cristofor, ASR Printul Paul si Printesa Lia Mihaela Cristofor, Stefan Cristofor, Dana Savuica, Roxana Iliescu Roxana Iliescu

Printre personalitatile prezente s-au numarat- ASR Printul Paul si Printesa Lia, Nora Seroussi, Galina Florea, Delia Antal, Maria
Simion, Rocsana Marcu, Anca Turcasiu,Diane Samungi, Diana Matei,Roxana Iliescu, Iuliana Marciuc, Cristina Herea, Cerasela Rogen, Dana Razboiu, Lioara Bradu si  designerul Arthur Dinu.

In urma cu 14 ani, doi oameni indragostiti de frumusete si arta, tata si fiica, au pus bazele unui nou concept, unic si revolutionar in Romania, reunind sanatatea si frumusetea sub acelasi acoperis. Mihaela si Stefan Cristofor sunt cei care au adus in Romania inovatiile din domeniul fumusetii, punand la dispozitia clientilor Miko cele mai performante aparate cu care se pot realiza proceduri complexe de infrumusetare.

Aniversarea a 14 ani de activitate a MIKO GROUP – care reuneste
brandurile Miko Beauty Centers, Miko Med, Miko Dental, Miko Cafe si Miko Kids – a constat intr-un bal mascat, devenit deja traditie pentru fiecare inceput de primavara, in randul clientilor,
prietenilor si angajatilor.

Printre nenumaratele masti si costumatii s-au remarcat ASR Printesa Lia a Romaniei intr-o spectaculoasa rochie de bal, Delia Antal, cu un superb costum popular vechi de 100 de ani, Diana Matei, care a fascinat in rol de curtezana venetiana, Roxana Iliescu, in chip de Roxelana, sotia sultanului Suleyman, intr-un costum primit chiar din Istanbul, de la designerii celebrului serial, tenismena Diane Samungi, in chip de eleganta marchiza si Anca Turcasiu, intrata in pielea personajelor de cabaret cu ajutorul unui costum barbatesc si o peruca neagra ce-i venea minunat!
Si in acest an, petrecerea a fost pregatita cu un adevarat program artistic, care a depasit asteptarile invitatilor. Astfel, Dana Savuica, cu stilul sau inconfundabil, a adus un plus de savoare evenimentului, in calitate de MC, prezentand  cele mai importante momente ale serii.

“Am acceptat cu bucurie sa fiu amfitrioana acestui eveniment” a declarat Dana Savuica “pentru ca, fara a exagera, MIKO este pentru mine TOTUL”

 Anda Adam si Mandinga au creat o atmosfera incendiara pe ringul de dans, in timp ce ansamblul Shakti
a sedus invitatii cu dansurile lor indiene, desprinse de pe scena de la
Bollywood.

“Vin in Centrele MIKO extrem de des” a spus Anda Adam in timpul recitalului “pentru ca ma simt efectiv ca in familie, iar nicaieri altundeva nu reusesc sa arat ca o printesa, de fiecare data. Par, unghii, corp, suflet, toate imi sunt rasfatate aici.”

Supriza serii a constituit-o initiativa Casei Regale a Romaniei de a premia cu o medalie speciala a fundatiei ASR Printul Paul al Romaniei implicarea constanta a Mihaelei si a lui Stefan Cristofor in nenumarate campanii sociale si caritabile. “Oferim aceasta distinctie in semn de recunoastere a admiratiei noastre pentru aceasta familie minunata.”a declarat ASR Printesa Lia a Romaniei “Am remarcat intotdeauna eleganta cu care cei de la MIKO Beauty au ajutat copii defavorizati si au sprijinit tineri artisti fara a face din acest lucru un titlu de glorie sau o afacere”.

“Suntem onorati de aceasta medalie, cu atat mai mult cu cat marcheaza 100 de ani de la inaugurarea fundatiei Carol I.”a declarat Mihaela Cristofor “Am pornit la drum acum 14 ani  cu ideea de a oferi doamnelor un loc al frumusetii si sanatatii, cu toate serviciile de care au nevoie sub acelasi acoperis. Fiind o afacere de familie, atmosfera pe care am creat-o in centrele MIKO este una calda si primitoare. Multe dintre noi am devenit intre timp mame si de aici a venit firesc preocuparea noastra pentru ajutorarea copiilor mai putin favorizati.”