Carrefour și LIDAS susțin stilul de viață sănătos

LIDAS - Castigatorul competitiei Provocarea furnizorilor

Carrefour susține stilul de viață sănătos și recompensează eforturile de sustenabilitate pentru mediu. Astfel, în perioada 7-15 aprilie, Carrefour oferă clienților săi grisinele BenneFit, produse de furnizorul român LIDAS – marele câștigător al competiției ”Provocarea furnizorilor-împreună împotriva schimbărilor climatice”.

Prietenos atât cu mediul, cât și cu consumatorii, producătorul tulcean de panificație și patiserie a lansat două game de produse, sub conceptul de ”snack sănătos”, care conțin numai ingrediente naturale, fără aditivi artificiali adăugați, iar rețetele de fabricație sunt astfel concepute încât să susțină o dietă echilibrată.

Produsul de referință al LIDAS, BenneFit omega3 cu semințe de in, cucerește prin gustul savuros și prin conținutul bogat în fibre alimentare, vitamine, minerale, lipide nesaturate și acizi grași omega3. Toate aceste ingrediente sunt atent combinate, după o rețetă unică, folosind tehnologii de ultimă oră, foarte puțin invazive, care păstrează proprietățiile benefice chiar și după ambalare.

”Carrefour România susține adoptarea unui stil de viață cat mai echilibrat. De aceea, facem eforturi constante să promovăm produse care merită, produse care aduc valoare adăugată pe piața locală, produse sănătoase, românești. Ne bucurăm să vedem că aceste produse autohtone, realizate utilizand energie verde, se dovedesc a fi și unele dintre cele mai bine vândute în magazinele noastre.spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing, Carrefour România.

Oamenii încep să acorde o atenție sporită stilului de viață sănătos, schimbându-și obiceiurile de alimentație. Iar produsele noastre se aliniază perfect acestei tendințe în creștere, aducând un aport benefic în dieta oricui le consumă. Suntem cu atât mai mândri de produsele noastre cu cât constatăm că cererea pentru grisinele Lidas a depășit cu mult așteptările noastre inițiale, devenind o marcă preferată pentru consumatori,” menționează Aurora Predica, Director Comercial și Manager comunicare LIDAS.

Proiectul „Energie verde și sănătate pentru mediu” cu care Lidas a câștigat competiția lansată de Carrefour a constat în achiziționarea, amplasarea și punerea în funcțiune a mai multor echipamente de panificație și echipamente accesorii, special adaptate și integrate pentru a funcționa prietenos cu mediul: s-a investit în echipamente care produc, stochează și utilizează direct în propriile procese tehnologice energia solară, fotovoltaică.

Rezultatul direct al măsurilor luate în urma acestui proiect este reprezentat atât de reducerea numărului de deșeuri din ambalaje, cât și de scăderea cu 80% a utilizării energiei generate din combustibili fosili. Astfel, anual, va fi evitată eliberarea în atmosferă a circa 200 tone de CO2, 280 kg de dioxid de sulf, 220 kg de oxid de azot și 10 kg particule atmosferice (PM10), ceea ce înseamnă un pas mai departe înspre salvarea planetei.

Fii și tu fit cu BenneFit și susține alături de Carrefour și LIDAS un stil de viață sănătos, într-un mediu mai prietenos!

Fii mereu fit cu BenneFit

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour deține 186 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 104 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Despre Lidas

Compania Lidas, o afacere antreprenorială 100% românească, a fost înființată în anul 1993, odată cu construcția unei mori de grâu în satul Mineri din județul Tulcea și pune la dispoziția consumatorilor produse de morărit-panificație-patiserie: pâine, cozonaci, covrigei, rulade, fursecuri, saleuri, cornuri etc.. Investițiile constante în liniile de producție și în tehnologii inovative, în propriile capacități de cercetare-dezvoltare, au dus la realizarea produselor de panificație și patiserie în cele mai bune condiții de igienă și siguranță. În echipa Lidas activează specialiști de foarte înaltă calificare atât în domeniile bază ale obiectului de activitate (panificație-patiserie) cât și în domeniile suport (cercetare de profil, inginerie tehnică și tehnologică, marketing etc.).