Castiga cu Fares produse naturale 100% romanesti! CONCURS INCHEIAT!

Castigatorul concursului: „Castiga cu Fares produse naturale 100% romanesti! ” este : Mihaela Mititelu. Au intrat la extragere doar concurentii care au respectat toti pasii regulamentului. Castigatorul este rugat sa ne trimita datele de contact pe adresa office@instilulmeu.ro, pentru a putea intra in posesia premiului. Va multumim!

Participa la concurs in perioada 5.12.2011 – 20.12.2011 si castiga alaturi de Fares 3 seturi ce contin „Capsule Antioxidant M107”, „Ceai Menta ecologic” si „O lume de sanatate ceai de rooibos si ghimbir”.

„O Lume de Sănătate” îmbină plante aromatice şi mirodenii din toate colţurile lumii într-o selecţie specială, plină de savoare. Ingrediente: flori de hibiscus, scorţişoară, frunze de rooibos, rădăcină de cicoare, petale de trandafir, vanilie, busuioc, rizomi de ghimbir, ulei esenţial de bergamot.

Ceai de MENTA, ecologic. Ingrediente: 100% mentă ecologică.  Compania Fares a lansat primele ceaiuri ecologice româneşti. Plantele folosite în ceaiurile ecologice Fares au fost inspectate şi certificate de QC&I SRL, cod RO-ECO -002. Prezenţa siglei „ae” pe ambalaje este elementul prin care produsele ecologice se disting de cele convenţionale.

Capsule Antioxidant M107 – Ajută protejarea corpului de radicalii liberi

Ingrediente/capsulă:  Frunze de ceai verde (Theae folium) 336 mg, extract de frunze de ceai verde (Theae folium) standardizat în min. 90% polifenoli, extract total 4:1 de frunze de maté (Ilex paraguariensis).

Ceaiul verde, datorită continuţului bogat în polifenoli şi catechine are un puternic efect antioxidant combatând oxidarea şi degradarea celulară produsă de radicalii liberi, prevenind procesele de îmbătrânire şi îmbolnăvire a organismului. Este în acelaşi timp un eficient hipocolesterolemiant, lipolitic, hepatoprotector, antimutagenic prevenind şi tratând afecţiunile degenarative. Maté, este numit şi «Ceai de Paraguay», fiind un arbust originar din America de Sud. Are un conţinut bogat în catechine şi cafeină care generează acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos, antidepresivă şi antioxidantă. Este utilă în caz de oboseală fizică şi mentală, dureri de cap, depresie nervoasă, tulburări de memorie apărute odată cu înaintarea în vârstă.
Ambele plante au efect stimulator putând înlocui consumul de cafea.

Efect
-antioxidant
-stimulent al sistemului nervos
-hipocolesterolemiant
-lipolitic, ajută scăderea în greutate

Recomandări
-prevenirea şi tratarea aterosclerozei şi afecţiunilor cardiovasculare
-dislipidemie, obezitate
-cure de slăbire
-astenie, oboseală
-senescenţă

 

 REGULAMENT:

1: Trebuie sa dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.
2: Trebuie sa completezi formularul de mai jos. Toate campurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.
Perioada de desfasurare a concursului este 05 Decembrie  –  20 Decembrie  2011.
Castigatorii vor fi anuntati la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului.
Premiul se va acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Instilulmeu.ro.