Concurs incheiat! Câştigă o epilare cu zahăr full-body de la Butterfly Beauty Center

Castigatoarea este Buscan Elena Adina. Felicitari!

Testează şi tu tehnica de înlăturare a părului nedorit 100% organică, preferată de vedete, sportivi şi personalităţi din întreaga lume! Câştigă o sesiune de epilare full-body cu produse Alexandria Professional de la Butterfly Beauty Center!

Instilulmeu şi Butterfly Beauty Center te invită la concurs. Premiul constă într-o epilare full-body (picioare lung, braţe lung, axilă şi inghinal) cu zahăr. Mai multe detalii despre epilarea cu zahăr poţi afla aici: http://butterflystyle.ro/articole_post.php?id=2.


Regulament şi condiţii de participare:

1. Participantele la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi răspunsul la întrebarea: „Ce metoda de epilare folosesti cel mai des si de ce?”

2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Butterfly Beauty Center  Click AICI.

3. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenelor tale postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

5. Trebuie să completezi formularul de inscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani şi să locuieşti în Bucureşti. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 4 iulie 2012, la ora 23:59, iar câştigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org şi anunţată tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscrisă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.