Câştigă premii săptămânale cu Marionnaud!

Iarna aceasta ţi se pregătesc multe surprize! Marionnaud deschide pentru tine un nou concurs:  “Make Christmas Magic”. O nouă aventură începe odată cu deschiderea porţilor în lumea cadourilor. Dacă si tu esti atras de frumos sau vrei să împarţi bucuria cu cei dragi atunci poţi să te înscrii la concursul oferit de Marionnaud.

Acesta se desfăşoară în perioada  27 noiembrie 2012 – 24 decembrie 2012,  pe pagina de Facebook Marionnaud, http://www.facebook.com/MarionnaudRomania?fref=ts unde participanţii trebuie să aibă un un cont de Facebook, completat cu o adresa de email validă şi nume/prenume reale.

Pentru a putea intra în concurs trebuie să îţi creezi un album pe profilul tău  cu titlul “Make Christmas Magic with Marionnaud” în care să se regăsească cel puţin 3 poze cu produsele Marionnaud (pozele pot fi luate de pe site-ul Marionnaud, www.marionnaud.ro sau de pe pagina de Facebook a brandului). Acum tot ce îţi mai rămâne de făcut este să intri în tabul cu aplicaţii şi să-ţi completezi datele personale, după care în spaţiul” Link către album” să copiezi linkul albumului “Make Christmas Magic with Marionnaud” de pe profilul tău de Facebook  .

Oficial, ai fost înscris în concurs şi poţi fi unul dintre câştigători! Premiile constau în:

•             3 cadouri  săptămânale compuse din: 1 Ursuleţ Marionnaud + 1 ceas Marionnaud + o paletă machiaj Marionnaud So Precious!

•             Marele premiu: 1 Ursuleţ Marionnaud + 1 ceas Marionnaud + o selecţie de 10 produse exclusive: Marionnaud (1 paletă machiaj Marionnaud So Precious!, 1  Lait Demaquillant Confort, 1 Marionnaud Men Fluide Hydratant), Barry M (1 Nail Paint, 1 Magnetic Nail Paint, 1 Kohl Pencil), Qiriness (1 Caresse Source d’Eau), Dr. Kitzinger (1 Therapeutic Mud Mask), The Balm (1 buc Overshadow, 1 Balm Shelter)

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul de concurs: https://www.facebook.com/notes/marionnaud-rom%C3%A2nia/regulament-concurs-make-christmas-magic/442109635851411

Marionnaud – Frumusețe în fiecare zi

Credem în frumusețea fiecăruia dintre noi, iar într-un fel sau altul cu toții suntem în căutarea ei.

Tocmai de aceea, în parfumeriile Marionnaud găsiți produse pe care le puteți utiliza în fiecare moment al zilei, la birou, atunci când petreceți timp cu persoana dragă sau participați la evenimente speciale.

Credem în lucruri simple, în frumusețea fără eforturi și costuri extraordinare, în frumusețea exterioară cât și în cea care transpare din interior; putem să arătăm și să ne simțim bine, tot timpul, în fiecare zi trăită.

Parfumeriile Marionnaud vă oferă produse de îngrijire și înfrumusețare care răspund oricăror așteptări. Mai mult, puteți obține gratuit, pe loc în, magazine cardul de fidelitate Marionnaud.

Astfel, achiziționați puncte și beneficiați de cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive și multe alte surprize.