Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei

Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT si Cori Gramescu!

ÎnStilulmeu.ro şi LadyFit Gym te invita la concurs si poti castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei!. Castigatoarea este asteptata pe data de 26 noiembrie la LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, la o întâlnire cu Cori Gramescu dedicată programului Your Personal Best.

 

Ceea ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea:

De ce vrei sa participi la programul Your Personal Best?

Raspundeti la intrebare folosind formularul de comentarii din josul paginii sau adresa de email  office@instilulmeu.ro

Mai multe detalii despre program aici

Trebuie sa dai Like Paginii de Facebook  LadyFIT GYM  Click aici

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click aici.

 

Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor începătoare

Vrei să scapi de stresul kilogramelor în plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sală? Participa la concurs si poti castiga un abonament pentru o luna de zile la LadyFIT Gym!.

Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist, a conceput în premieră pentru piaţa de sport din România, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor începătoare.

Programul este special conceput pentru doamnele începătoare care, din motive de timp şi program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel programul Your Personal Best a fost gândit şi conceput pentru femeia activă şi va fi personalizat în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile şi programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sală ( cu acces nelimitat); o şedinţă de consiliere cu Cori Grămescu; un seminar /lună cu reţete de gătit plus idei de mese în oraş; program personalizat de antrenament progresiv şi monitorizare zilnică a dietei. 

Înscrierile se fac la LadyFIT Gym până pe dată de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preţurile încep de la: 500 lei pentru o lună de zile; 950 lei pentru două luni; 1200 lei pentru trei luni şi 2100 lei pentru şase luni.

Ce înseamnă o lună Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiență personală. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” în care vei învaţa reţete sănătoase, soluţii eficiente pentru zilele în care nu reuşeşti să te organizezi cu mâncarea, înveţi despre cum să îţi setezi obiectivele şi mai ales să le atingi, cum să îţi organizezi atât activitatea sportivă cât şi activitatea la birou şi programul casnic în mod eficient şi fără prea mare bătaie de cap, în aşa fel încât la sfârşitul fiecărei luni să simţi că ai făcut ceva cu adevărat pozitiv pentru tine şi că ţi-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o şedinţă de analiză a stilului de viaţă, a preferinţelor şi abilităţilor alimentare, în urmă căreia vei primi o dietă cu adevărat personalizată în funcţie de obiectivele, preferinţele şi resursele tale în alimentaţie. Personal Diet înseamnă monitorizare zilnică a dietei tale şi posibilitatea de a primi sfaturi în timp real cu privire la alimentaţia ta, la telefon. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori şi ar costa doar el, 400 de lei pe lună.

Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilităţile individuale şi timpul disponibil, antrenament care să îţi permită accesul la programe de exerciţii în funcţie de programul tău de lucru şi ritmul propriu, în aşa fel încât să fie complet personalizat şi adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie să facă efort să ajungă la o anumită oră la sală, ci vei găsi la sală oricând vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System înseamnă antrenamente variate, eficiente, supravegheate de către un profesionist şi mai ales adaptate programului TĂU de lucru. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pentru înscrieri la programul Your Personal Best, va rugăm să sunaţi la recepţia sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau să accesaţi site-ul www.ladyfit.ro.

Participa la concurs in perioada  28 octombrie – 24 noiembrie 2014, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un abonament Your Personal Best pentru o luna de zile ( in valoare de 500 lei), oferit de LadyFIT!

IMPORTANT:  Castigatoarea este asteptata pe data de 26 noiembrie la LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, la o întâlnire cu Cori Gramescu dedicată programului Your Personal Best.