Concurs încheiat! Câstigă una din cele cinci invitaţii duble la Piesa de teatru "Amedeu sau scapi de el cu greu"

Câştigătorii sunt Maria Nistor, Tone Daniela, David Alexandra, Andreea Lada, Butucel Mihai.

Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică se mută în exclusivitate în această stagiune pe scena Grand Cinema Digiplex.

Începând cu ora 20:30, piesa de teatru „Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco, se va juca la Grand Cinema Digiplex, din Băneasa Shopping City. În fiecare marţi, Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică vor transpune spectatorii în mijlocul luptei existenţiale a unui cuplu, care încearcă din răsputeri să regenereze sentimentele de unitate şi echilibru din familie.

„Amedeu sau scapi de el cu greu” este o comedie nebună adusă în faţa publicului bucureştean, care are acum ocazia de a asista din primul rând la teatrul absurd al lui Eugene Ionesco, într-o combinaţie excepţională de regie, coregrafie, decor şi distribuţie.

Claudiu Bleonţ joacă rolul lui Amedeu, un scriitor căsătorit de 15 ani cu Madeleine, intepretată de Nadine. Amedeu şi Madeleine sunt cele două personaje principale ale piese, care înfruntă problemele cuplului într-un mod comic şi realist deopotrivă. Sunt puse în joc sentimente şi întâmplări universal valabile între coordonatele fundamentale ale existenţei, în curgerea generaţiilor şi a examenelor de maturitate ale vieţii.

Elementul-surpriză al piesei este Marius Urzică, singurul campion olimpic al gimnasticii româneşti, care a acceptat provocarea de a cocheta cu lumea teatrului. În „Amedeu sau scapi de el cu greu” el interpretează personajul care reflectă dragostea dintre Amedeu şi Madeleine.

„Pentru a putea pune în scenă această piesă am aşteptat drepturile de autor cinci luni. Şi mă bucur enorm să îmi văd, în sfârşit, visul materializat. Nadine, Marius Urzică, Mihaela Gaicu, Daniel Mecu şi cu mine formăm o echipă completă, care a înţeles, simte şi transpune tema grea a trăirilor de cuplu. Sunt fericit, de asemenea, că Marius Urzică ne-a onorat cu prezenţa şi a acceptat provocarea noastră.”, spune Claudiu Bleonţ.

1.Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol în care să răspundă la întrebarea “Cine joacă rolul lui Amedeu?”

2.Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Grand Cinema Digiplex Click AICI.

3.Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

4.Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe  pagina ta de Facebook, link-ul acestui concurs. Pentru a ne arăta că ai îndeplinit această condiție, dă Tag paginii noastre de Facebook Instilulmeu.ro.

5.Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este 25 Aprilie – 4 Mai 2012. În cursul zilei de vineri 4 mai 2012, vor fi anunţaţi şi cei 5 câştigători.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.