CONCURS INCHEIAT! Câştigă unul dintre cele 3 geluri Chillishape Anti-Celulita

Câştigătoarele sunt Preda Florentina, Luiza Cureluşă, Angela Papadopoulos. Aşteptăm datele voastre pe adresa office@instilulmeu.ro.

Chilliburner și Instilulmeu.ro te invită să participi la concurs! Răspunde la întrebarea  “Care  este efectul triplu al capsaicinei, conţinute în ardeiul iute, asupra pierderii în greutate?” şi poţi fi una din cele 3 fericite câştigătoare ale gelurilor Chillishape Anti-Celulita.

Gelul ChilliShape Anti-Celulita, pe care il gasiti pe site-ul www.chilliburner.ro, contine extract de chilli si lavanda. Acesta actioneaza asupra epidermei prin oferirea unei senzatii de incalzire, astfel imbunatatind microcirculatia sangvina.

Ca efecte benefice, veti obtine :

  • piele ferma si un contur modelat
  • eliminarea toxinelor din corp si inlaturarea celulitei.

Gelul se aplica pe pielea curata, prin masajul de 2 ori / zi, timp de minim 2 luni. Pentru cele mai bune rezultate, se foloseste in combinatie cu tabletele Chilliburner.Perioada de desfăşurare a concursului:  2 mai – 23 mai. Citeşte toate condiţiile de participare în partea de jos a paginii

1. Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi să răspundă la întrebarea “Care  este efectul triplu al capsaicinei,  conţinute în ardeiul iute, asupra pierderii în greutate?” 

2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Chilliburner Romania.

3. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro

4. Trebuie să completezi formularul de inscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de  23 mai 2012, la ora 23:59. Câştigătoarele vor fi alese cu ajutorul random.org şi anunţate tot în cadrul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

Atenţie! În situaţia în care caştigătoarele nu trimit datele de contact în termen de 3 zile de la încheierea concursului pe adresa office@instilulmeu.ro, vom alege un alt castigator.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.