Catalogul IKEA 2014 sarbatoreste momentele petrecute acasa

Noul Catalog include 324 de pagini de inspirație și idei. Tema Catalogului de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”.

 „Anul acesta, ne concentrăm pe ce contează cel mai mult acasă – timpul petrecut împreună. Studiile din toată lumea arată că oamenii sunt tot mai stresați de faptul că nu mai au timp pentru ei, pentru casă și pentru cei dragi, că nu mai au timp să prețuiască bucuriile simple de zi cu zi de acasă. Tocmai de aceea, Catalogul IKEA 2014 oferă soluții accesibile și ingenioase pentru momentele petrecute împreună cu cei dragi – copii, soți, părinți, frați, surori, iubiți, prieteni sau chiar animalul de companie. Fie că gătim, citim, urmărim un film sau desenăm cu cei mici, mai puțin contează ce anume facem acasă. Important este că suntem cu toții împreună, chiar dacă uneori doar stăm întinși pe canapea și nu facem nimic” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

 2014-ikea-living

Soluții pe categorii

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a Catalogului este împărțită în categorii: Pentru locuințe în care te simți bine, Ca să găsești ușor, Joaca este un lucru serios, ..Și destule locuri pentru cei dragi, Nopți bune pentru zile pline și Ziua bună se cunoaște de dimineață.

A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse. Cititorii pot face astfel comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor.

 ikea-2014-bedroom

Nou-nouț în Catalog:

  • Recomandările și ideile sunt evidențiate în Catalog cu o săgeată portocalie. De asemenea, soluțiile inedite propuse sunt marcate distinct, cu semnul exclamării, pentru a fi rapid identificate.
  • Noul Catalog vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă. În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România: disponibile începând de pe 15 august.
    • Tot la capitolul noutăți, Catalogul din acest an vine și cu informații despre parteneriatul dintre fundația caritabilă IKEA Foundation și UNHCR. Colaborarea are ca scop crearea unei vieți mai bune pentru copiii refugiați și familiile lor. Noul Catalog prezintă și parteneriatul IKEA Foundation cu UNICEF, prin intermediul căruia copiii care se află în zone afectate de conflicte sau dezastre continuă să se joace și să învețe cu ajutorul produselor IKEA.

Elemente de design din Noul Catalog:

  • Designul scandinav a fost întotdeauna un semn distinctiv al mobilierului IKEA, iar noul Catalog prezintă mai multe astfel de produse. Lemnul de culoare deschisă, accesoriile și textilele cu imprimeuri expresive și colorate îndrăzneț oferă un aspect funcțional și elegant, dar totuși relaxat.
    • Colecția de designer TRENDIG este inspirată de întâlnirea dintre designul scandinav și cel chinezesc; colecția va fi prezentă în magazinul IKEA din luna octombrie și va fi disponibilă doar o perioadă limitată de timp.

La nivel mondial, Catalogul IKEA 2014 a fost tipărit în 210 milioane de exemplare, distribuite în 44 de ţări și 30 de limbi.

În România, începând de pe 19 august noul Catalog va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro. La fel și harta interactivă a distribuţiei Catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014.

”În acest an, am reușit să menținem  prețurile la același nivel de anul trecut și ne bucurăm că am reușit chiar să scădem prețurile câtorva produse din catalog”, a subliniat Daniela Stoican.

Întreaga ofertă de produse noi, stiluri și idei pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă este disponibilă în magazinul IKEA din București sau pe www.IKEA.ro.