Reduceri de vara la NAPATI

Descoperă colecţia de vară de hainuţe organice FRUGI redusa cu până la 55%!

Napati reafirmă dorinţa ca un număr cât mai mare de copii să se bucure de calitatea textilelor bio. Până pe 24 septembrie toate hăinuţele de vară au preţuri speciale. Atât de speciale încât o fustă cu floricele costă 62 RON faţă de 123 RON, iar tricoul pentru zile fericite din bumbac 100% organic este acum la 50 RON de la 94 RON.

Vezi toate produsele pe site-ul Napati.

Avem în imaginea alăturată o bluză drăguţă pentru fetiţe. Aplicaţia sa cu o căprioară o distinge în mulţime pe purtătoarea bluziţei. Dar ce o face atât de specială?

Compoziţie: 100% bumbac organic. Certificat GOTS.

Pentru toate mămicile şi pentru toţi tăticii care nu ştiu încă, ar trebui să ştie câteva lucruri despre hăinuţele organice:

NU fac rău. Spre deosebire de textilele convenţionale, textilele BIO: NU conţin pesticide. Deşi bumbacul convenţional ocupă doar 3% din suprafaţa cultivată a lumii, acesta absoarbe în jur de 25% -33% din totalul pesticidelor la nivel mondial. Cancerul este prima cauză a mortalităţii infantile şi a fost direct relaţionat cu pesticidele.

Multe alte boli au fost atribuite prezenţei în sânge a urmelor de pesticide şi expunerii la astfel de chimicale.

NU au la baza bumbac modificat genetic pentru a rezista rozătorilor pe câmp.

NU conţin PVC (poli-clorura de vinil), substanţă ce este utilizată în procesul convenţional de vopsire şi care s-a dovedit a fi responsabilă pentru insuficienţă renală, întârzieri de dezvoltare şi chiar probleme de auz la copii.

NU conţin înălbitori, finisări chimice sau substanţe ignifuge precum textilele convenţionale. NU conţin formaldehida, care provocă iritaţii, erupţii cutanate, tuse sau simptome de gripă copiilor care poartă hăinuţe finisate cu această substanţă.

Protejează mediul. Nu avem o baghetă magică pentru a scăpa de poluanţii acestei planete. Nu numai că toate substanţele chimice utilizate în cadrul procesului de fabricare a  hainelor convenţionale îi afectează direct pe copii, ele îi afectează şi indirect, întrucât au impact asupra mediului:

– pesticidele contaminează panza freatică;
– păsările sunt ucise în procesul de stropire a recoltelor;
– peştii mor din cauza substanţelor deversate în râuri etc.

Hainele BIO sunt asociate cu calitatea:

Sunt moi precum caşmirul şi dau voie pielii să respire, creând o senzaţie foarte confortabila.
Sunt mult mai absorbante decât produsele similare convenţionale.
Sunt mult mai rezistente, fibrele permiţând spălarea şi purtarea lor îndelungată, arătând mereu ca noi.
Miros frumos, cu adevărat a câmp.