Ce tip de geluri folosesc vedetele pentru o manichiura reusita?

La fel ca toate femeile, si vedetele de la noi sau din afara au foarte mare grija de ele cand vine vorba despre aspectul fizic. Vestimentatia, silueta, tenul, coafura, manichiura si pedichiura unei femei, fie ca este vorba despre o celebritate sau nu, trebuie sa fie ireprosabile.

O manichiura reusita este un atu al frumusetii feminine, intrucat denota eleganta, rafinament si ingrijire. Toate femeile care pun pret pe ingrijirea lor nu isi vor neglija niciodata manichiura.

Atunci cand se pregatesc pentru covorul rosu sau orice alt eveniment important, celebritatile au si ele mare grija de cum vor arata unghiile lor, indiferent ca opteaza pentru stiluri diferite – simplist, elegant, clasic, rebel ori extravagant.

Pentru a se bucura de manichiuri rezistente si de durata, vedetele aleg geluri de unghii sau oje semipermanente. Astfel, indiferent de lungimea unghiilor, acestea vor fi mai rezistente si pot fi accesorizate cu mult mai multe strasuri, bijuterii sau alte decoruri pentru manichiura.

Frumoasa Ilinca Vandici prefera unghiile cu oja semipermanenta. Un model de french mai deosebit, de vara, poate fi observat pe unghiile Ilincai. Acesta este realizat cu noile culori din colectia Smoothie, de la Cupio.

Tipuri de geluri UV

In ceea ce priveste tipurile de geluri UV de la Cupio, ele sunt impartite pe mai multe categorii.

  • Geluri de baza – folosite pentru a asigura aderenta gelurilor de constructie. Se aplica imediat dupa solutiile de pregatire.
  • Geluri de constructie, modelare – formule deosebit de rezistenta, ideale pentru constructia pe sablon, dar si pentru lucrul cu unghiile naturale de lungime medie sau lunga. Asigura rezistenta manichiurilor, fara fisuri!
  • Geluri slim – special concepute pentru realizarea formelor cu apex negativ: soft slim, slim sau ultra slim.
  • Geluri de make-up cover/camuflaj – folosite in scop estetic, pentru culoare. Sunt utilizate in special la manichiurile french pentru a se obtine un aspect placut, natural.
  • Geluri de sigilare – protejeaza unghiile de razele UV, previn ingalbenirea acestora si se folosesc la finalul aplicarii culorii.
  • Geluri colorate – se aplica pentru estetica, au vascozitate mare si putere de acoperire. Pot fi aplicate atat sub gelul de constructie, cat si deasupra.

Cum aplici corect gelurile pentru unghii?

Daca modul de aplicare a ojelor semipermanente este ceva mai usor, nu in acelasi fel stau lucrurile in cazul manichiurilor cu gel. Mai ales daca vine vorba despre constructia unor unghii cu gel, si nu doar de acoperirea lor cu culoare. Pentru constructia unor unghii din gel este nevoie de tehnica de lucru a unui profesionist in domeniu. Iar daca va incumetati sa aplicati gelul colorat pe unghia naturala, este important sa stiti ca aveti nevoie de pensula speciala pentru gel, pe care trebuie sa o cumparati separat.

Inainte de aplicarea unor geluri colorate pe unghii, este necesara curatarea cuticulelor, pilirea si si pregatirea unghiei cu solutiile speciale. Gelul se aplica intr-un strat sau in doua, in functie de cat de pigmentata este culoarea si, bineinteles, de preferinte. Dupa modelarea culorii se aplica un strat de sigilare si apoi se indeparteaza stratul de dispersie cu o solutie Soak-Off Remover.