Cea mai cool cazare la Electric Castle, aflata chiar in inima festivalului

Mastercard ofera cea mai cool cazare la Electric Castle, aflata chiar in inima festivalului

Pentru al patrulea an consecutiv, Mastercard impartaseste latura de nepretuit a muzicii cu fanii Electric Castle si le ofera beneficii exclusive si momente electrice, in calitate de card preferat al festivalului.

Anul acesta, Mastercard da un nou sens conceptului de festival si transforma pasiunea pentru muzica a doi participanti la Electric Castle intr-o experienta de nepretuit, oferindu-le cea mai cool cazare, aflata chiar in inima festivalului.

Cei doi participanti vor beneficia de o locuinta utilata complet, care vine la pachet cu surprize inedite: propriul barman care le va face o demonstratie de preparare a bauturilor si le va pregati cocktailuri pe masura, o cina delicioasa menita sa le ofere energia necesara pentru concertele artistilor preferati si o sesiune sanatoasa de yoga pentru reincarcarea bateriilor.

Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a patra editie, reprezinta pentru noi o ocazie speciala de a fi din nou alaturi de fanii festivalului si de a trai, impreuna cu ei, emotia electrica a celor cinci zile de festival. An de an, impreuna cu partenerii nostri, dezvoltam si sustinem solutii eficiente si accesibile pentru festivalieri, astfel incat sa construim experiente memorabile. La editia din acest an, am invitat un cuplu sa se bucure de cele mai exclusiviste beneficii, chiar din propria lor casa, complet mobilata si utilata, aflata in inima Electric Castle. Astfel, le-am pregatit un spatiu plin de surprize, in care pot avea acces simplu si rapid utilizand tehnologia NFC, dar care, mai ales, dispune de toate facilitatile la care poate visa orice festivalier inrait”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard.