Cel mai mare club de muzica LIVE se deschide cu VAMA pe 28 februarie

Cel mai mare club de muzica LIVE se deschide cu VAMA pe 28 februarie !

SprVama----Club-Liveint Media Group deschide cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu 28 februarie 2014, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11 – fostul Why Not) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Cele mai sonore nume din industria muzicala autohtona vor urca pe scena clubului : Vama (28 februarie), Compact (7 martie), Mihai Margineanu (14 martie ) si multi altii. Daniel Lazar Band si The dAdA, trupe rezidente care se remarca printr-un reportoriu de exceptie si un sound live foarte bun ,vor incinge atmosfera in fiecare sambata si vineri seara.

Inaugurarea clubului va avea loc vineri, 28 februarie, cu una dintre cele mai indragite formatii din Romania, Vama. Tudor Chirila si trupa lui vor face un show incendiar, cantand atat hit-urile care i-au facut celebri, dar si melodii de pe cele mai recente albume.

Biletele in format fizic sau electronic pentru concertul VAMA de pe 28 februarie din Club Live, se gasesc pe www.iabilet.ro la pretul de 50 de lei si asigura si loc la masa.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment marca Sprint Media sustinut de Urban.ro si promovat de Bestmusic.ro