Cel mai mare lanţ de şcoli de dans din lume, Arthur Murray, vine în România

Prima scoala de dans de societate Arthur Murray este deschisa in Bucuresti, str. Nicolae Caramfil, si are o suprafata de 500 mp. Lucian si Sarah Stanila sunt reprezentantii Arthur Murray Bucuresti si investitori in alte doua studiori de dans Arthur Murray din New York.

Lantul de studiouri de dans Arthur Murray are 102 ani de activitate si peste 280 scoli deschise in 23 de tari.

Deschiderea studioului de dans din Nordul Capitalei este primul pas in crearea unei retele de studiouri de dans Arthur Murray in Romania, planul de dezvoltare vizand deschiderea a minim 10 studiouri de dans in urmatorii 5 ani.

“Aducerea brandului Arthur Murray in Romania a fost o decizie naturala pentru mine, dupa o experienta de peste 12 ani ca instructor si owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York”, a declarat Lucian Stanila.

“Acordam drepturi de franciza doar persoanelor cu experienta in dans, ca instructor, in scolile noastre. Vom dezvolta brandul Arthur Murray in Europa de Sud-Est alaturi de Lucian si Sarah Stanila”, a declarat John Kimmins, presedintele Arthur Murray International Inc.

In prezent, studioul de dans din Bucuresti are 7 instructori, fiecare dintre ei fiind atestat de oficialii Arthur Murray in urma training-urilor si mai multor examene.

“Brandul Arthur Murray se adreseaza in special oamenilor implicati in afaceri, care urmeaza cursuri de dans pentru a elimina stresul, pentru a face miscare, sau pur si simplu pentru ca doresc sa danseze bine in orice situatie”, mai spune Lucian Stanila.

Scoala de dans Arthur Murray deschisa in Bucuresti va fi condusa de Mirel Roman, cu experienta de peste 30 ani in dans, fost coregraf la “Dansez pentru tine” si pregatit pe Broadway si in studiourile Arthur Murray din New York.

Pana la finalul lui 2014, instructorii Arthur Murray Bucuresti vor preda cursuri de dans de societate unui numar estimat de 500 clienti.

Arthur Murray este a doua franciza din Statele Unite ca vechime, cu studiouri deschise in Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia. Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

via: http://www.dailybusiness.ro/