Cel mai tare blend muzical in Party Jet-ul J&B

13781803_1207779202567102_6311482042318776626_n

J&B a sfidat altitudinea si i-a invitat pe Delia si Adi Despot sa faca cel mai tare blend unplugged inainte de experienta electrica a verii, Electric Castle.

Cei doi artisti au fost on air in Party Jet-ul J&B cu un nou blend ce duce ideea de neconventional la o noua dimensiune.  Surprizele reies din colaborarile spiritelor independente, iar J&B este cel mai mare sustinator al acestui crez. Ajungem astfel la blendul cu numarul patru din seria J&B Blending Spirits.

Curios cum suna Adi Despot si Deliei la inaltime?

 

https://www.youtube.com/watch?v=s3ORDRtXzHE

Te asteptam pe platforma www.blendingspirits.ro si pagina de Facebook J&B, unde poti sa descoperi mai multe informatii despre blendurile muzicale J&B si despre urmatorii pasi ai campaniei Blending Spirits.

J&B, renumitul blended whisky, porneste de la reteta care sta la baza succesului sau mondial si creeaza campania Blending Spirits. J&B exploateaza intalnirea dintre doua personalitati muzicale diferite prin blendurile dintre Macanache – poetul derbedeu si Adda – cantareata plangacioasa, RATB – regii underground-ului si Alex Velea – starul urban, ducand lucrurile inca odata la o alta dimensiune printr-o noua intalnire muzicala neasteptata.