Cele mai ciudate băuturi din întreaga lume

Ai auzit de aceste băuturi bizare? Nu te vom întreba dacă le-ai încercat, dar noi suntem sceptici în privința lor.

Gau Jal – băutura din urină de vacă

Comunitatea hindusă din India a declarat, recent, că se afla în faza finală de dezvoltare a unei noi băuturi care este fabricată din urină de vacă. Şeful departamentului care se ocupă de acest proiect, Om Prakash a declarat că acesta băutura este numită “gau jal” care în traducere ar însemna “apa vacii”, după ce această băutură a fost supusă multor teste, iar în curând va fi lansată pe piaţă.

Nu vă faceţi griji, această băutură nu va mirosi ca urină de vacă, ci chiar va fi gustoasă.” El a insistat spunând că poate concura cu succes cu băuturi ca Coca Cola şi Pepsi.

Suc de placentă

Placenta 10 000 este o băutură jeleu lansată de japonezi de puţin timp. Aceasta conţine 10 000 mg de placentă de porc, are proprietăţi de regenerare, în special în ceea ce priveşte frumuseţea şi poate ajuta dieta. Dacă 10 000 de mg de placenta de porc într-o băutura nu sunt suficiente, atunci puteţi încerca varianta de 40 000, care este mult mai concentrată.

O astfel de băutură costa în jur de 8 dolari şi poate fi achiziţionată din Japonia.

Pepsi cu aromă de castravete

În anul 2007 Pepsi a lansat pe piaţa din Japonia, băutura cu aromă de castravete. Pe sticlă, este descrisă drept o combinaţie între Pepsi şi castravete. Băutura are un gust dulce, fructat dar aroma artificială, de castravete, este prea intensă.

Bere şi lapte = Bilk

O fabrică de bere din Hokkaido Japonia a lansat recent o bere cu gust de lapte. Ideea acestei noi băuturi aparține fiului patronului fabricii de bere, care, la rândul lui, deţine o fabrică de lapte. Aşa că el a propus producerea de bere cu gust de lapte. Gustul noii băuturii este dulce fructat, iar inventatorii băuturii Bilk speră să aibă succes, în rândul femeilor.

Băutura cu gust de brânză

Ai bea un pahar de brânză? Această nouă băutura se găseşte în 3 arome: citrice, afina şi yuzu (fruct asiatic). Se foloseşte un proces special pentru a-i da băuturii un gust dulce aromatizat, care seamănă mult cu gustul iaurtului de fructe.

Apa de salată

Lansată în 2004 de către Coca Cola, apa de salată are 6 arome şi are gust ca un punch de fructe.

Lapte de pepene galben

Ce este laptele de pepene? Lista de ingrediente de pe cutie spune că este făcut din suc de pepene galben şi lapte, apă, şi zahăr. O băutură cu specific japonez.

Apa dietetică

Nu sună ca un pleonasm? Faceţi cunoştinţă cu apă dietetică, care poate fi găsită în mai multe arome şi jumătate din calorii.

Bere pentru copii

Încă o lovitură de marketing, berea fără alcool destinată copiilor a înregistrat vânzări record. Principalul ingredient al acestei băuturi este planta guranda care se găseşte în America de Sud. Sticlele sunt de culoare maro, precum suratele lor cu alcool.

La început, această băutură a fost comercializată într-un restaurant din Fukuoka Japonia, ca fiind o băutură răcoritoare carbogazoasă, dar mai târziu i-a fost schimbat numele în KidsBeer şi se bucură de un mare succes.

Spulber Anca

Foto:

nutritionistics.wordpress.com