Cele mai noi şi hot modele de botine şi sandale Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell este unul dintre cele mai iconice branduri de streetwear, motiv pentru care ne-am dorit sa il avem in portofoliul CHANTAL.

Jeffrey Campbell Shoes a fost fondat in 2000 in Los Angeles USA si, din acel moment, inoveaza sezon de sezon cu modele noi si surprinzatoare cucerind iubitoarele de moda din intreaga lume.

 

Popularitatea brandului american este, inca o data, confirmata. In cele mai cool outfit-uri de streetstyle din timpul saptamanii modei, iubitoarele de moda aleg sa introduca sandalele sau botinele JC.

Acesta este si unul dintre motivele pentru care CHANTAL aduce, sezon de sezon, cele mai noi si inedite modele Jeffrey Campbell.
Lita Spike by Jeffrey Campbell sunt reinterpretarea de sezon a deja clasicelor botine Lita, carora li s-au adaugat tepi metalici pe toc si calcai. Le-am adus pentru voi in varianta Lita Spike Suede – din piele intoarsa, si Lita Spike Leather – din piele.

Simpaticele sandale Foxy by Jeffrey Campbell devin si ele vedetele sezonului. Cel mai nou model din CHANTAL este Foxy Spike, un model excentric, cu tinte metalice si piele intoarsa albastru electric.