Cele mai performante lasere pentru epilare definitivă numai la Coquette Beauty Clinique

Clinica de epilare definitivă numărul 1 în România, Coquette Beauty Clinique îşi consolidează poziţia de lider şi investeşte 300.000 dolari în cel laserul considerat unanim „standardul de aur” în epilare definitivă, GentleLASE (Alexandrit cu lungimea de undă 755nm) de la Candela  Corporation USA. Pentru a oferi servicii identice în cele 3 clinici, Coquette ridică ştacheta cel mai sus posibil şi investeşte în noi lasere care se adaugă celor deja existente de peste 9 ani de când realizează exclusiv tratamente de epilare definitivă, fiind specialistul recunoscut în acest domeniu din ţara noastră.

Studiile realizate de către specialişti au concluzionat că cele mai eficiente lasere utilizate în epilarea defintivă pentru tipurile de piele 1, 2 şi 3 (întâlnite în ţara noastră, adica piele albă cu ochi închişi sau deschişi la culoare ) sunt cele de tip Alexandrit (cu lungimea de undă de 755 nanometri).

GentleLASE 755 nm Alexandrit de la Candela

Prezent în mii de clinici la nivel global, laserul GentleLASE de la Candela este considerat standardul de aur în epilarea definitivă, datorită celor trei caracteristici de bază: rapiditate, confortabilitate şi eficienţă.

Sistemul patentat DCD™(Dynamic Cooling Device) permite răcirea pielii, la câteva grade, pe toată durata tratamentului, dar şi după terminarea acestuia, astfel încât întreaga intervenţie devine nedureroasă.

“Cu rezultate vizibile încă de la prima sedinţa, eficacitatea epilarii variază in funcţie de culoarea pielii şi a firului de păr şi este cu atât mai mare cu cât contrastul dintre pielea albă (nebronzată) şi firul de păr închis la culoare este mai mare. Avantajul femeilor din România este acela că majoritatea au tenul şi culoarea firului de păr ideale pentru epilarea cu acest tip de laser. În plus acest tip de laser este sigur, având numeroase studii şi profile de siguranţa extraordinar de bune”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager Coquette Beauty Clinique.

Datorită caracteristicilor de absorbţie în melanină, laserul GentleLASE  de la Candela este mai mult decât un laser folosit pentru îndepărtarea firelor de păr inestetice. Medici celebri din întreaga lume îl folosesc în tratarea unei game largi de afecţiuni ale pielii cum ar fi: leziuni pigmentare (pisturi, lentigines etc.) şi rejuvenare facială.

 Avantaje laser vs. IPL

Comparativ cu aparatele de tip IPL, dar şi cu alte tipuri de laser, laserul GentleLASE este mult mai puţin dureros datorită sistemului de răcire şi este mai sigur, întrucat este absorbit predominant în pigmentul firului de păr,  în timp ce tehnologia IPL este nespecifică, adică are absorbţie nespecifica in melanina, hemoglobina sau apa din piele. In plus, GentleLASE scurteaza timpul necesar unui ciclu complet de epilare definitivă cu până la 2 şedinţe. Astfel pentru zona picioarelor sunt necesare între 6 şi 8 sesiuni de epilare, pentru zona axila şi bikini între 8 şi 10 şedinţe iar pentru buza superioară de 10 până la 12 sesiuni de epilare. Durata unei şedinţe depinde de zona tratată. Poate varia de la 5 minute (epilare mustaţă) până la 2-4 ore (epilare zone mai mari ale corpului).

Costul unei şedinţe este de 30 de euro pentru zona buzei superioare, 50 de euro inghinal şi axial, 200 de euro picioare.

Laserul GentleLASE 755nm Alexandrit de la Candela poate fi găsit în clinicile Coquette Beauty Clinique din Bucureşti, Cluj şi Constanţa, ce oferă servicii identice sub egida protocolului Coquette. Este foarte important ca o clinică serioasă să dispună de mai multe tipuri de laser pe de-o parte pentru a se putea adresa tuturor clienţilor, indiferent de caracteristicele pielii lor, iar pe de altă parte pentru ca în timpul unui tratament firul de păr îşi schimbă calitatea, motiv pentru care este nevoie de diferite tehnologii pentru a duce procesul până la capăt.

Despre Coquette Beauty Clinique  

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici în Bucureşti, în anul 2003, statutul de clinică monospecializată în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestui tratament. Dedicandu-şi toată atenţia, resursele şi expertiza medicală tratamentului de epilare defintivă, clinica Coquette este considerată atât în mediile medicale, cât şi în cele non-medicale, expertul în epilare. În anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis două clinici de epilare definitivă la Cluj şi Constanţa, dispunând de toate tipurile de lasere pentru toate tipurile de piele şi păr. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.coquette.ro şi www.epilare-definitiva.ro