Ciprian Gavriliu: Cel mai bun designer pe care il cunosc (web design)

Design Ciprian Gavriliu

Cel mai bun designer web pe care il cunosc este Ciprian. Abordarea lui este total diferita si asta se observa imediat. In fiecare proiect de design pe care il realizeaza el aduce de fiecare data perspectiva de om de business si perspectiva de marketing, ceea ce este extrem de important. Scopul unui design web este sa vanda  sau sa comunice ceva, iar acest lucru este integrat in fiecare proiect de-al lui.

Mie imi place foarte mult deoarece fiecare design pe care il face este simplu, aerat, curat, dar de fiecare data transmite extraordinar de multe lucruri. Cred ca aici este vorba despre o adevarata arta.

Pe langa meseria de designer web, Ciprian a pornit si a condus cateva business-uri si mai multe proiecte, are o formare in coaching, este trainer, a tinut cursuri la o renumita scoala de MBA, a fost gazda unei  emisiuni radio despre online si multe altele. Va spun aceste lucruri deoarece  experienta si expertiza lui se simt si se vad in fiecare proiect de design – in sensul ca e  grozav :) .

Wide Magazine si Gavriliu Imobiliare sunt 2 proiecte in care sunt, respectiv am fost implicat si sunt gandite si realizate exclusiv de Ciprian.

Am adaugat mai jos 2 linkuri unde poti vedea mai multe despre omul pe care il recomand si o parte din portofoliul lui.

Despre Ciprian – (CV) – http://goo.gl/oudlDE

Portofoliu Ciprian – http://www.cipriangavriliu.ro/portfolio/

Sursa: http://www.alexgavriliu.ro/2013/10/29/designer-bun-web-design/