Clear Balance pentru tenul gras!

Principalele probleme ale  tenului gras sau acneic sunt secretia excesiva de sebum care creaza o piele groasa si o stralucire uleioasa, porii dilatati si punctele negre. Fiecare tip de ten are nevoie de o ingirjire speciala, astfel Skeyndor a creat gama de produse profesionale Clear Balance, conceputa pentru a regla secretia de sebum si a atenua semnele lasate de acnee.

Imbogatite cu substante active incapsulate in lipozomi care isi concentreaza actiunea la baza celulelor seboreice, produsele Clear Balance ajuta la atenuarea si tratarea leziunilor provocate de acnee si la reglarea secretiei de sebum.

Rezultate: 90% imbunatatirea aspectului tenului, piele matifiata, fara nicio stralucire

Reducerea sebumului si a leziunilor active cu 80%

90% satisfactia utilizatorilor, care prefera gama Clear Balance in defavoarea altor produse

Spuma de curatare

Formula sa intensa ajuta la eliminarea impuritatilor si eliberarea porilor, oferind o senzatie de matifiere si netezire a pielii. Utilizata frecvent, reduce  luciul tenului, imbunatatind aspectul tesutului afectat de acnee.

Pret: 85 lei, 150 ml

Ser pentru netezire

Este special creat pentru a trata leziunile si mico- cicatricele produse de acnee.  Echilibreaza secretia de sebum datoriata formulei sale fara ulei imbogatita cu substanta activa re Retinol

Pret: 104 lei, 50 ml

Masca astringenta

Este un produs usor astringent, pentru matifiere, care improspateaza pielea si normalizeaza aspectul porilor dilatati.  Nu contine ulei, fiind ideala pentru calmare si hidratarea necesara tenului gras/ accneic.

Pret : 85 lei, 75 ml