Colectia Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013

Burberry introduce personalizarea inteligenta, iar prin serviciul Burberry Runway Made to Order piesele colectiei Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013 pot fi achizitionate imediat dupa prezentarea din seara aceasta de la Londra. Prin personalizarea inteligenta, paltoanele si gentile pot fi customizate in cele mai mici detalii, inclusiv cu placute gravate cu numele posesorului. Foarte interesant este si faptul ca poti privi prin intermediul unor materiale video intreg procesul de fabricatie al produsului incepand cu schita acestuia pana la gravarea placutei.

Astazi, incepand cu ora 18:00 (ora Romaniei) prezentarea colectiei Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013 va fi transmisa live pe Burberry.com si pe Twitter.

 

In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana nr 4.

 

 

 

Personalizare inteligenta

Povestea din spatele fiecarei comenzi din colectia Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013 prinde viata prin intermediul personalizarii inteligente.

Tehnologia are acum capacitatea de a dezvalui prin materiale video fiecare pas care a dus la crearea itemului dorit. Personalizarea inteligenta este un pas firesc in evolutia Burberry pe plan digital, punand clientul in centrul unei experiente cu adevarat personalizate si exclusive.

 

Noul serviciu Burberry Runway Made to Order ofera paltoane si genti personalizate in cele mai mici detalii, incluzand si placute gravate cu numele posesorului.

La contactul cu un dispozitiv cu ecran tactil, fiecare item dezvaluie intreg procesul de productie printr-o experienta video care include schitele originale, detalii de executie si personalizarea.

 

In plus, clientii isi pot privi produsele personalizate si povestea din spatele lor pe ecranele uriase din flagship store-ul Burberry din Londra.

 

Produsele disponibile la comanda vor putea fi achizitionate timp de 2 saptamani de pe Burberry.com dupa prezentarea de la Londra, iar livrarea se va efectua in 9 saptamani.

 

 Experienta Burberry in continua evolutie

 

Burberry continua sa mixeze experienta digitala cu cea fizica, introducand inovatii precum:

·         Burberry Bespoke, oferă personalizare online pentru trenciul iconic (12 milioane de combinatii posibile)

·         Burberry World Live in flagship store-ul de pe Regent Street nr 121, care aduce fiecare aspect al universului digital Burberry in viata reala

·         Introducerea unor aplicatii pentru iPad create special pentru consultantii de vanzari Burberry

 

Burberry Beauty

 

Showul de la Londra va dezvalui un noul look Burberry. Imaginile vor fi disponibile in real time pe contul de Twitter Burberry (https://twitter.com/Burberry)

Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013

Astazi, incepand cu ora 18:00 (ora Romaniei) prezentarea colectiei Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013 va fi transmisa live din Londra pe burberry.com. Imagini de la show vor fi de asemenea disponibile pe Twitter, Facebook, Google+, Pinterest si Instagram.

Christopher Bailey a preluat contul de Twitter si transmite imagini in exclusivitate de la pregatirile premergatoare showului.