Colectia de parfumuri New Luxury Code, semnata Raluca Vasile

Joi, 11 iunie, la Palatul Noblesse- Centru de arta si design, a avut loc lansarea colectiei de parfumuri, Your Personal Aroma – A Self Discovery, semnata Raluca Vasile, singurul parfumier roman certificat New Luxury Code.

Parfumurile sunt integral organice, din esente rare si pretioase, cu design unic si sunt personalizate pentru opt personalitati olfactive feminine si masculine identificate de parfumier.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un cadru princiar, la Palatul Noblesse, in prezenta Altetelor Regale, Printesa Lia si Printul Paul al Romaniei, care au primit cate un parfum personalizat, creat special pentru Altetele Sale.

Simona Patruleasa Ivanof alaturi de Sabin Ivanof, Roxana Iliescu Gabor impreuna cu Paul Gabor, Oana Sarbu, Gianina Corondan, Dana Savuica alaturi de fiica ei, Julie, Florentina Opris, Ioana Voiculet si Adina Buzatu, s-au numarat printre vedetele care au pasit pe covorul rosu si au beneficiat de parfumurile new luxury code custom made, create pe tipul de personalitate al fiecaruia.

De asemenea, au fost create parfumuri personalizate pentru Alin Galatescu, Vlad Mirita, Florin Dobre, Andreea Raducan.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta distinsa a lui Thea Heimovitz in calitate de gazda a evenimentului de lansare a colectiei Your Personal Aroma, fiind cea care a inmanat pretioasele parfumuri Altetelor Regale si invitatilor speciali, alesi special pentru a exemplifica fiecare tip de personalitate olfactiva explorata in cadrul colectiei.

 IMG_0673 IMG_0707 IMG_0727 PLZ_5924 PLZ_5997 PLZ_6004 PLZ_6010

 

 

Premiera in Romania, Your Personal Aroma este un parfum organic semnatura (disponibil in varianta unicat sau colectie limitata de 8 parfumuri personale, dar si ca arome de ambient unicat) cu adevarat natural, creat din cele mai fine si rare esente si absoluturi organice. Nobil, arhetipal, cu design unic, YPA este singurul parfum custom-made ce raspunde exigentelor fiecarui tip din cele 8 personalitati olfactive identificate in parfumeria moderna.

 

„Aroma predominanta este florala si floral-exotica, cu note lemnoase, ambrate si fructate sau aromate. Este un echilibru perfect, e chimia esentelor rare si esenta lucrurilor, a amintirilor si momentelor importante. Fiecarei arome ii corespunde o nota predominanta, o stare si o personalitate arhetipala asociata, ce poate fi descoperita pas cu pas. YPA este realmente o descoperire personala”

Your Personal Aroma este o experienta de viata, o descoperire personala care ne poarta inapoi in trecut, ne proiecteaza in perioada copilariei trecand prin momentele importante ale vietii si ne aduce in prezent intr-o noua stare de revelatie, a celei mai bune formule despre noi insine.” Raluca Vasile, creator YPA

Parfumurile se vor putea achizitiona de pe site-ul molecule-f.com, respectiv www.yourpersonalaroma.com iar pretul unui astfel de parfum incepe de la 100 euro.