Colectia de Toamna 2016 de la PANDORA

Colecţia de Toamnă de la PANDORA retrezeşte frumuseţea unei epoci apuse, reinterpretând nostalgia într-un stil modern. Texturi bogate, forme abstracte, culori scânteietoare şi meşteşugul fin sunt reunite pentru a prezenta o eleganţă vintage în noi moduri fantastice. Noile bijuterii finisate manual sunt create pentru a fi preţuite şi combinate în funcţie de stilul unic şi personalitatea fiecărei femei.

PAN_PR_AU16_Vintage_02_RGB

PAN_PR_AU16_Vintage_03_RGB

Amintiri contemporane. Una dintre autenticele tradiţii victoriene prinde din nou viaţă în această toamnă. Noile pandantive Medalion Plutitor (Floating Locket) permit unor elemente miniaturale sentimentale să plutească şi să strălucească în spatele unor mici cadrane frumoase din sticlă minerală sau de safir.

Geometrie decorativă. Influenţaţi de stilul Art Deco şi insuflaţi cu aura marelui ecran, graţioşii cercei-pandantiv Farmec Vintage (Vintage Allure) strălucesc prin pietrele de zirconiu cu tăieturi în formă de diamant.

Stil Semnătură. Argint 925 şi aur de 14k modelate în forme arhitecturale, cu decupaje în formă de inimi, înfăţişează benzi de email colorat şi pietre sclipitoare. Seria de inele Inimi Strălucitoare (Radiant Hearts) de la PANDORA reprezintă o reinterpretare veselă a unui design clasic, fiind ideale pentru a fi combinate şi purtate suprapuse.

Stropi Sclipitori. Reflectând luminozitatea şi ornamentele văzute pe podiumurile de modă, cerceii şi inelele suprapuse din argint 925 sau aur de 14k sunt împodobite cu pietre lucitoare, inspirate din stropii de apă.

O notă aurie. Estetica elegantă a noii brăţări Moments realizate din aur de 14k este întipărită cu viziunea noastră unică asupra stilului vintage, inspirându-se din trendul iconografiei – fiind perfectă pentru a crea look-uri all-gold sau în două nuanţe.

PAN_PR_AU16_Droplets_01 PAN_PR_AU16_Droplets_02_RGB