Colecția Levi’s Toamnă-Iarnă 2012-2013

Colecția Levi’s Toamnă/Iarnă 2012 se bazează pe un aspect rafinat și bine croit, atât pentru femei cât și pentru bărbați, inspirat de ocean, de tradițiile din zonele învecinate oceanului. Esența colecției se află în dorința creării unor ținute care îmbină autenticitatea cu sinceritatea acestor locuri. Astfel colecția poate fi văzută ca o sărbătorire a tradițiilor, a sfidării convenționalului, cât și ca o redefinire a stilurilor iconice Levi’s.

Colecția pentru toamnă-iarnă 2012 va fi disponibila din luna Septembrie pe www.SuperJeans.ro, așa că vă arătăm un mic preview în acest articol. Colecția este făcută pentru cei care se îmbracă în fiecare dimineață cu un scop anume, cu intenția și optimismul de a face o diferență pozitivă în lume.

Colecția pentru bărbați oferă ținute clasice, totuși contemporane, construite în jurul stilului rafinat cu aspect curat, aestestic croit la perfecțiune.Elementul cheie pentru bărbați în acest sezon este perechea de blugi cu coriala clasică, cu 5 buzunare, reconstruită. Blugii, creați de Levi Strauss și Jacob Davis în 1873, au evoluat pe parcursul anilor îmbunătățindu-se cu vârsta. Fiind motivați de un devotament mare pentru calitate, în această toamnă, brandul va re-introduce blugii clasici cu 5 buzunare cu o serie de caracteristici noi.

Pe lângă croiala cu 5 buzunare pentru blugi, îmbunătățită, brandul va lansa și o serie specială de pantaloni, numită Levi’s® Sta-Prest™. Introdusă inițial în anii 196o’, când Levi Strauss&Co a găsit o modalitate de a oferii un pliu, o dungă dreaptă frontală și permanentă pentru pantalonii non denim, această serie de haine a avut un succes mare în America, aproape peste noapte. Acum acești pantaloni au revenit cu un stil și mai aranjat și curat. Pentru că au fost creați să aibă acea dungă frontală permanentă, îmbrăcând acești pantaloni, veți avea parte de fiecare dată de aspectul “purtați pentru prima oară”, fără mult efort.

Stilul per ansamblu pentru Colecția pentru femei este cel clasic și rafinat cu un aspect curat, croit perfect și care emană feminitate.Elementul cheie pentru femei pentru acest sezon sunt blugii Bootcut Skinny, pe care Levi’s i-a reinventat complet. Sunt total diferiți de blugii evazați pe care îi purtau mamele voastre. În acest sezon veți descoperii lansarea unei noi abordări asupra clasicului – o croială sexy, modernă, skinny care vă va schimba părerea despre coriala bootcut.

Pe lângă noua croială pentru blugi, Bootcut Skinny, brandul lansează și o colecție feminină de rochii. Aceste rochițe, create cu măiestrie și atenție, oferă o imagine subtilă, feminină care lasă loc pentru interpretări și reinterpretări. Colecția include atât rochii din denim cât și din non-denim, într-o varietate mare de materiale de la țesături ușoare, tricotaje lejere, bumbac până la pânză moale de chambray.

Brandul Levi Strauss & co își menține și promovează în continuare, în toată colecția de Toamnă-Iarnă 2012/2013, principiile dezvoltării durabile și respectul pentru mediu înconjurător prin trademarkul Water<Less, aplicat în tehnicile și finisajele utilizate în crearea ținutelor pentru acest sezon.

Apasă cu mouse-ul pe poze pentru a le vedea la mărimea originală. Mai jos aveți întreaga prezentare a colecției Levi’s pentru toamnă – iarnă 2012 – 2013