Colectia Mariah Carey by OPI

OPI anunta lansarea a 8 nuante noi in editie limitata inspirate si selectate de multipla castigatoare a premiilor Grammy, Mariah Carey. Aceste noi nuante includ  4 noi lacuri OPI Liquid Sand™  bazate pe o tehnologie inovatoare  ce confera un finish texturizat, mat, cu infuzii de particule stralucitoare.

 

Colectia Mariah Carey by OPI include 4 nuante Studio – de la roz stralucitor pana la nunata cremoasa  de pruna putreda si 4 nunate de Scena – fiecare avand o textura aparate.

Nunatele Studio sunt: A Butterfly Moment – un nude sofisticat si rece, Sprung – te indragostesti iremediabil de acest aramiu stralucitor, Pink Yet Lavander  – sclipici roz  cu stralucire de lavanda ce confera unghiilor un look de superstar! – si Anti-bleak – un visiniu inchis, cremos care iti confera o stare de bine.

Nuantele de Scena sunt:  Stay the Night –  pentru ca trebuie sa dureze; acest negru mat cu sclipici rosu este divin, Get Your Number – este extraordinar atunci cand porti acest albastru  mat cu sclipici fin , Can’t Let Go – agata-te de acest purpuriu mat cu sclipiri incantatoare, The Impossible – fuchisa mat  cu confetti de star.

OPI Liquid Sand™  trebuie sa fie purtate intotdeauna fara TopCoat pentru un look mat, de bijuterie veche.

Lacurile OPI, dar si cele din Colectia Mariah Carey  nu contin  DBP, Toluene sau Formaldehyde, iar pensula ProWide este un produs  exclusiv OPI.

“OPI este extrem de incantat de colaborarea cu Mariah”, spune Suzi Weiss – Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “ Mariah este foarte pasionata de modul in care arata, de produsele de infrumusetare  si mai ales de felul cum arata unghiile ei. Muzica ei, ce include 18 single – uri no.1 Billboard, a servit drept inspiratie pentru aceste culori glamour, vibrante si senzuale”.

“Ca un omagiu adus statutului ei iconic, am dorit sa lansam aceste lacuri aducand ceva complet nou si emotionant.  Noul lac OPI Liquid Sand™  ofera un look unic, cu un finish de cristal ce reflecta straluciri fine de sclipici. Purtat fara TopCoat , noul lac ofera unghiilor un finish mat, unic, demn de un superstar”.