Colectia MURMUR handcrafted apreciata de starurile internationale

Situat pe o nisa ce leaga piesele de lenjerie de pret-a-porter si accesorii erotice, MURMUR este un brand care s-a diferentiat pe piata globala chiar de la inceput. Create in propriul atelier, piesele incurajeaza senzualitatea feminina intr-un mod misterios, structurand formele anatomice prin cupele de inspiratie retro, marcajele la nivelul taliei si exacerbarea soldurilor. MURMUR s-a bucurat de atentia presei locale si internationale inca de la inceput, iar starurile autohtone, precum Inna, Corina sau Antonia au fost printre primele sustinatoare ale brandului.

Piesele handcrafted sau lucrate manual MURMUR sunt preferatele celebritatilor, fiind si cele mai solicitate. Cupele retro sunt o trasatura unica a brandului, lucrate manual intr-o forma speciala inspirata din lenjeria  anilor ‘50. Insertiile transparente de dantela adauga pretiozitate si se regasesc in toate colectiile MURMUR intr-o forma care descopera pielea discret. Marcajele din jurul taliei sunt menite a evidentia silueta pur feminina, iar clipsurile de portjartier sunt deja o semnatura binecunoscuta a brandului. Produsele cu cupe se impart in corsete, body-uri si rochii, o rochie lunga implicand peste 30 de ore de manualitate.

In numarul din Februarie 2013, body-urile cu cupe retro MURMUR apar in editorialul principal al revistei iconice Vogue Marea Britanie, marcand un pas esential in recunoasterea internationala a brandului.

Britney Spears lanseaza mult asteptatul videoclip Work B***h pe 1 octombrie 2013, pregatind lansarea noului album al cantaretei. In secventa filmata in desert, cat si pe coperta albumului, Britney Spears apare in corsetul Zest negru, parte din colectia de primavara-vara 2013 si una dintre piesele reprezentative MURMUR.

Pe 7 octombrie 2013 Lady Gaga publica o poza pe Twitter prin care sustine campania Obamacare. Artista  poarta colantii Chemistry, cu clipsuri de portjartier, parte din colectia MURMUR Take Away primavara-vara 2013 si una dintre cele mai bine vandute piese.

Beyonce lanseaza in mod neasteptat noul sau album vizual intitulat Beyonce pe 13 decembrie 2013, sub forma a 17 videoclipuri si 14 melodii. In videoclipul “Pretty Hurts”, Beyonce apare imbracata in body-ul Serpent Leotard, o piesa caracteristica MURMUR prin cupele retro si aplicatiile de dantela, parte din colectia MURMUR primavara-vara 2013.

Pe 26 ianuarie 2014, Madonna participa pe scena editiei cu numarul 56 a premiilor anuale Grammy intr-un corset Zest, alb, creat special pentru aceasta ocazie, pe masurile artistei. Corsetul Zest este creat din satin pretios, insertii de dantela si clipsuri de portjartier, intr-un tipar foarte structurat, imbogatit de cupe retro.

Piesele handcrafted se pot comanda aici:
http://www.murmurstore.com/category/murmur-handcrafted