Colecția Poppy chic de la Bourjois – look-ul parizian de primăvară inspirat de Elise Chalmin

Colecția Poppy chic este ideală pentru un make-up de primăvară

Pentru femeile pariziene fiecare primăvară este o oportunitate pentru a-și redefini stilul vestimentar, pentru a fi provocate să experimenteze și să găsească cea mai trendy culoare a sezonului. Anul acesta, stilul parizian se regăsește în paleta de farduri Smoky Stories alcătuită dintr-o armonie de nuanțe de nude, roz delicat și oranj deschis. Un finish catifelat pentru buze delicioase, dar și pentru o manichiură în tendințe, poate fi obținut cu nuanța oranj cu accente roșii. Astfel, vei obține un machiaj de primăvară în nuanțe delicate cu accente vii.

Eye Primer 24h

Colaborarea cu designer-ul Elise Chalmin

Pentru colecția de primăvară, Bourjois a apelat la Elise Chalmin, un designer parizian, renumit pentru culori și modele geometrice distincte. Viziunea sa asupra tendințelor, creativitatea și pasiunea pentru culori au determinat colaborarea cu Bourjois pentru colecția de primăvară.

Elise Chalmin a reinterpretat tendințele în ceea ce privește paleta de culori de primăvară, folosindu-se de talentul său de co-creatoare al look-ului #ParisPoppyChic. A selectat o gamă de nuanțe nude delicate și a adăugat nuanța poppy red pentru un plus de strălucire. Elise și-a pus amprenta personală incluzând modelele geometrice și a folosit culorile colecției pentru a crea un design grafic pentru Bourjois, care va apărea între liniile colecției.

spring look17_beauty portrait 2

Lumea și stilul de viață al Elisei

O bucățică de rai în Paris, în arondismentul 9, acolo unde locuiește și lucrează.

Dress code pentru sezonul de primăvară: chic și simplu, alcătuit dintr-o bluză albă sau dintr-o cămașă cu imprimeu, asociată cu o pereche de jeanși

Adjectivul care o descrie perfect: excentrică

Slăbiciunea ei: Tarta cu lămâie

Forma geometrică preferată: triunghiul

Coafura reprezentativă: cocul

Obsesia personală: spălarea regulată a danturii

Secretul ei de înfrumusețare: somn suficient, o alimentație echilibrată și un plus de culoare pe buze pe care îl obține cu rujul său preferat: Rouge Velvet ‘frambourjoise’!

Acel look je-ne-sais-quoi  

Forma ochilor este evidențiată, fără prea mult efort, cu cele două nuanțe rosy și taupe ale paletei de farduri de pleoape Smoky Stories.

OAP_QUATUOR_FACE_13

Nou: Smoky Stories N°13 Taupissime

O combinație de nuanțe nude, maro deschis și taupe, completate de nuanțe de auriu pentru luminozitate în zona ochilor.

Nou: Smoky Stories N°14 Tomber des Nudes

O combinație de nuanțe delicate de roz și beige completate de nuanțe de argintiu pentru un plus de strălucire.

Fiecare paletă de farduri de pleoape cuprinde trei nuanțe naturale și o nuanță strălucitoare care se găsește în centrul paletei și este ideală pentru mai multă luminozitate în zona ochilor. Textura fardurilor este una cremoasă, sub formă de pulbere fină și permite combinarea nuanțelor pentru un rezultat profesional, ce durează până la 12 ore.

Paleta cuprinde un aplicator cu vârf dublu care face ca realizarea machiajului să fie una simplă:

  • Acesta poate fi folosit pentru combinarea nuanțelor deschise cu cele intermediare
  • În ceea ce privește nuanțele închise, aplicatorul oferă aceeași precizie ca un liner

 

Rafinate și luminoase, nuanțele Smoky Nudes sunt la fel de ușor de aplicat precum sunt de purtat.

 

Eye Primer 24h – baza pentru un machiaj profesional!

Femeile pariziene au secretul lor care le ajută să arate impecabil pe toată durata zilei. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora, Bourjois creează primul primer din gama de produse, Eye Primer 24h, baza pentru un machiaj de durată.

LA7607_EYEPRIMER_FERME_1

Atunci când este aplicat înainte de fardul de pleoape, primer-ul are următoarele beneficii:

– Îmbunătățește culoarea fardurilor

– Prelungește durata de rezistență a machiajului până la 24 de ore

– Fixează fardurile și asigură rezistența la apă

 

Cu un aplicator delicat și cu o textură cremoasă, primer-ul netezește și catifelează pielea. Datorită nuanței transparente, acesta poate fi aplicat și cu vârful degetului, fără să se adune inestetic în zona liniilor fine, oferind un rezultat impecabil.

 

Pentru a obține un machiaj complet, evidențiază-ți genele cu mascara Volume Reveal!

Volume Reveal este mascara care dezvăluie volumul genelor și le evidențiază pe fiecare în parte, de la rădăcină, spre vârf. Aceasta cuprinde o oglindă panoramică cu zoom x3 și o perie din elastomer cu peri de diferite lungimi pentru a amplifica volumul fiecărei gene, fără excepție.

Volume Reveal

Rouge Edition Velvet – nuanta Poppy Days pentru buze chic în ton cu sezonul

Rouge Edition Velvet, unul dintre rujurile iconice Bourjois, este disponibil acum într-o nuanța nouă și modernă de oranj cu accente roșii, n°20 Poppy Days, care va rezista pe buze pe tot parcursul zilei. Pentru a obține un machiaj natural, nuanța n°10 Don’t Pink of este o alegere inspirată ce va aduce buzelor tale o strălucire delicată, în nuanțe de roz. Indiferent ce nuanță vei alege, poți fi sigură că aceasta este una potrivită pentru orice ocazie!

RAL_VELVET_OPEN_POPPY

La Laque Gel – lacul de unghii pentru o manichiură feminină

La Laque Gel, ultima lansare Bourjois din această categorie, îți va completa look-ul de primăvară cu nuanțe chic și delicate. Lacul de unghii La Laque gel este disponibil într-o gamă variată de nuanțe intens pigmentate care vor rezista pe unghii până la 15 zile, atunci când este aplicat împreună cu Le Top Coat Gel.

La laque gel Atti-nude_Belle inconude_Pink Twice _Cocolico

În ton cu nuanțele de nude ale sezonului, Elise Chalmin a ales să combine nuanța N°17 Belle Inco’nude cu trei nuanțe diferite: N°25 Atti-nude, o nuanță delicată de roz; N°26 Pink Twice, roz mai închis; împreună cu nuanța „Cocolico” pentru a fi în acord cu nuanța Poppy Days a rujului Rouge Edition Velvet.

# Parispoppychic

Spring Look 2017 inspirat de Elise Chalmin